Astuessasi sisään Kylpylän vastaanottoaulaan löydät ensimmäiseksi avaran aulabaarin, jonka mukavat istuinryhmät houkuttelevat istahtamaan ja viihtymään. Lobby Bar on mukava paikka näyttäytyä, sopia tapaamisia ja seurustella ystävien kanssa pitkin päivää. Ruokailun jälkeen lobbyssa voi nauttia drinkkejä tai tutustua hienoon viski- ja konjakkivalikoimaan. Lobby Barin rentoa ja hienostunutta tunnelmaa täydentää säännöllisesti myös viihdepianisti.

Katso viihdekalenteri »

Avoinna:

Ma-to 19-23.30 | Pe 19-00.30 | La 16-00.30

Katso myös nämä

Vappu Naantalissa

Tervetuloa nauttimaan tasokkaasta viihteestä, herkullisesta ruoasta ja kuplivista juomista iloisessa seurassa. Kylpylän Le Soleil, Naantalin Kaivohuone ja uusi Snickari kutsuvat riemukkaaseen vapunviettoon!

Äidin lahjakorttitarjoukset

Tutustu äitienpäivän lahjakorttitarjouksiin, alennukset jopa yli 30 %. Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, osta nyt!

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Kylpylän viihdekalenteri

Waltteri Torikka

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.

Sauna ja pizza 32,-

Saunaan, uimaan ja herkuttelemaan! Sauna- ja allasosaston käyttö sekä pizza TK’s-ravintolassa edulliseen yhteishintaan.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.