Astuessasi sisään Kylpylän vastaanottoaulaan löydät ensimmäiseksi avaran aulabaarin, jonka mukavat istuinryhmät houkuttelevat istahtamaan ja viihtymään. Lobby Bar on mukava paikka näyttäytyä, sopia tapaamisia ja seurustella ystävien kanssa pitkin päivää. Ruokailun jälkeen lobbyssa voi nauttia drinkkejä tai tutustua hienoon viski- ja konjakkivalikoimaan. Lobby Barin rentoa ja hienostunutta tunnelmaa täydentää säännöllisesti myös viihdepianisti.

Katso viihdekalenteri »

Avoinna:

Ma-to 19-23.30 | Pe 19-00.30 | La 16-00.30

Katso myös nämä

Black Friday tulee 23.11.!

Black Friday tulee taas 23.11. Perjantaina hinnat menevät ihan sekaisin, luvassa Kylpylän lahjakortteja jopa -60% alennuksella. Vuoden parhaimmat hinnat ja parhaimmat tuotteet, tutustu ja osta!

It’s pikkujoulutime!

What a show! Naantalin Kylpylän pikkujouluissa huipputähdet ja paras meno. Tutustu pikkujoulukalenteriimme ja varaa parhaat pikkujoulut nyt – sinulle, teille, kavereille, työporukalle – it’s show time! 

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Sauna ja pizza 36,-

Saunaan, uimaan ja herkuttelemaan! Sauna- ja allasosaston käyttö sekä pizza TK’s-ravintolassa edulliseen yhteishintaan.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.