Oiva-raporttiLe Soleil on erikoistunut modernin Thai-keittiön, skandinaavisen innovatiivisen ruokakulttuurin sekä eurooppalaisen ruokaperinteen yhdistämiseen. Ruoka on puhdasta, suoraviivaista, rehellistä ja kekseliästä. Ruokaideoita ammennetaan tuoreista ja tarkoin valituista sesongin raaka-aineista. Usein uudistuva menu tarjoaa aina uudelleen mahdollisuuden ainutlaatuisiin makukokemuksiin, eksotiikkaa ja perinteitä kunnioittaen.

Le Soleilista on moneksi. Ravintolan viehättävä ilmapiiri kutsuu sekä viihtyisälle lounaalle että ylelliselle illalliselle. Runsas buffetpöytä ja à la carte -listan eksoottiset ja trendikkäät maut vievät kielen mennessään. Ravintolan tiloista muotoutuu myös helposti intiimi pöytäryhmä pienemmälle seurueelle tai suuri juhlatila yritystapahtumille. Kysy myyntipalvelustamme myös ryhmäpaketteja!

Menut

Ajat

Aamiainen

Ma-pe 7-10 | La-su 7-10.30

Hinta ei-majoittuvilta 18,-/aik ja 9,-/lapsi (4-12 v)

Lounasbuffet

Ma-pe 12-14 | La-su brunssi 12-15

Brunssi

La-su klo 12-15 | Brunssimenu »
(32,-/aik 13,-/lapsi 4-12 v)

Illallisbuffet

Ma-to 18-21 | Pe-la 18-22
(38,-/aik | 15,-/lapsi 4-12 v)

A la carte

To 18-23 | Pe 18-24 | La 16-24 | Menu »

Aatto- ja juhlapyhien aikatauluissa ja hinnoissa saattaa esiintyä poikkeuksia. Varmistathan tiedot ravintolasta, numero alla.

Tiedustelut ja varaukset:

P. 02 44 55 599  | restaurants@naantalispa.fi

Katso myös nämä

Isänpäivä Naantalissa 11.11.

Muista isää 11.11! Tarjoa herkullinen isänpäivälounas ravintola Le Soleilissa. Katso myös ISÄ ILMAISEKSI -lomatarjous ja varaa! Lisäksi: Kylpylän lahjakortti on mitä oivalllisin lahja.

It’s pikkujoulutime!

What a show! Naantalin Kylpylän pikkujouluissa huipputähdet ja paras meno. Tutustu pikkujoulukalenteriimme ja varaa parhaat pikkujoulut nyt – sinulle, teille, kavereille, työporukalle – it’s show time! 

Isä ilmaiseksi -perhepaketti 1vrk

Nyt isänpäivän kunniaksi kylpylään, sillä isä majoittuu ILMAISEKSI! Lue lisää isänpäivän tarjouksesta ja tee varaus pikapikaa, sillä huoneita on rajoitettu määrä.

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.