Terra & Mare – Välimeren maut Le Soleilissa

Suuren suosion saavuttanut Terra & Mare -menu Riccardo Soldatin johdolla on tarjolla Le Soleilissa 11.1.2019 alkaen. Menulla on ostereita, kaviaaria, tryffeliä, kuningasrapua ja muita herkkuja Välimeren mauilla höystettynä.

Tervetuloa maistamaan ja ihastumaan! Avaa menu »

Oiva-raporttiLe Soleil on erikoistunut modernin Thai-keittiön, skandinaavisen innovatiivisen ruokakulttuurin sekä eurooppalaisen ruokaperinteen yhdistämiseen. Ruoka on puhdasta, suoraviivaista, rehellistä ja kekseliästä. Ruokaideoita ammennetaan tuoreista ja tarkoin valituista sesongin raaka-aineista. Usein uudistuva menu tarjoaa aina uudelleen mahdollisuuden ainutlaatuisiin makukokemuksiin, eksotiikkaa ja perinteitä kunnioittaen.

Le Soleilista on moneksi. Ravintolan viehättävä ilmapiiri kutsuu sekä viihtyisälle lounaalle että ylelliselle illalliselle. Runsas buffetpöytä ja à la carte -listan eksoottiset ja trendikkäät maut vievät kielen mennessään. Ravintolan tiloista muotoutuu myös helposti intiimi pöytäryhmä pienemmälle seurueelle tai suuri juhlatila yritystapahtumille. Kysy myyntipalvelustamme myös ryhmäpaketteja!

Menut

Ajat

Aamiainen

Ma-pe 7-10 | La-su 7-10.30
Hinta ei-majoittuvilta 18,-/aik ja 9,-/lapsi (4-12 v)

Lounasbuffet

Ma-pe 12-14
(24,-/aik | 13,-/lapsi 4-12 v)

Brunssi

La-su klo 12-15 | Brunssimenu »
(32,-/aik 13,-/lapsi 4-12 v)

Illallisbuffet

Ma-to 18-20 | Pe-la 18-22
(38,-/aik | 15,-/lapsi 4-12 v)

A la carte

Pe 18-24 | La 16-24

Aatto- ja juhlapyhien aikatauluissa ja hinnoissa saattaa esiintyä poikkeuksia. Varmistathan tiedot ravintolasta, numero alla.

Tiedustelut ja varaukset:

P. 02 44 55 599  | restaurants@naantalispa.fi

Katso myös nämä

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.