Naantalissa jälleen Suomen paras hotelli?

Naantali Spa puolustaa titteliään
matkailualan Oscareissa 2021

Naantalin Kylpylä on palkittu kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa Suomen parhaana hotellina jo kahtena vuonna peräkkäin. Vuonna 2020 voitimme myös parhaan sviitin tittelin. Äänestys on jälleen käynnissä 2021 parhaimmistosta!

World Travel Awards -gaalaan osallistuu vuosittain matkailualan “creme de la creme”. Taisto matkailualan Oscareista on tälläkin kertaa kova, sillä samoihin kilpasarjoihin on nominoitu myös mm. Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Clarion Hotel Helsinki ja Radisson Blue Seaside Hotel.

Naantalin Kylpylä on voittanut Suomen parhaan hotellin tittelin kahtena vuonna peräkkäin. Eikä siinä kaikki – uudet, kaksikerroksiset teemasviittimme voittivat myös Suomen parhaan sviitin tittelin 2020!

Tänä vuonna olemme mukana neljässä kategoriassa:

  • Finland’s Leading Hotel 2021
  • Finland’s Leading Hotel Suite 2021 (teemasviitit)
  • Finland’s Leading Business Hotel 2021
  • Europe’s Leading Leisure Resort 2021

Arvostamme tukeasi – viedään yhdessä Naantali maailmankartalle!

Äänestämään pääset tästä

Mikä World Travel Awards?

World Travel Awards perustettiin 1993 matkailualan parhaiden toimijoiden esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään sitä pidetään alan arvostetuimpana tunnustuksena. Kilpasarjoja on useita aina lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin, joille äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset.

Varaa lomasi parhaaseen hintaan