Kesälomalle Naantaliin – nappaa vinkit tästä

Naantali - Suomen lomaykkönen

Naantali on Suomen vanhimpia kaupunkeja, se perustettiin jo keskiajalla. Tänä päivänä Naantali tunnetaan erityisesti kauniista merimaisemistaan, kylpylästään, Muumimaailmastaan sekä tunnelmallisesta vanhastakaupungistaan. 

Koko perheen kesäloma kylpylässä

Naantalin Kylpylän lämpimät altaat, ihanat ravintolat, hauskat aktiviteetit ja rentouttavat hoidot pitävät huolen siitä, että koko perhe viihtyy. Aktiivinen lomailija ilahtuu modernista OLOFitness-kuntosalista, tenniskentästä sekä minigolf-radasta, joka tarjoaa kivaa tekemistä koko perheelle. Vuokrapyörillä pääset kätevästi tutkimaan lähiympäristöä. Nyt tarjolla myös vesiseikkailuihin sup-laudat ja kajakit!

  • Paviljongin terassin Mini Golf Bar & Rental
    Majoittuvat asiakkaat voivat vuokrata sekä tavalliset että sähköpyörät, kajakit ja suplaudat. Terassilta löytyy myös 12 radan ulkominigolf ja pelijuomaksi ja viilennykseen kylmiä juomia ja jäätelöä.
    Mini Golf Bar on avoinna päivittäin klo 10-21 elokuun alkupuolelle asti.

Piipahda Muumien luona tai viihdy kesäteatterissa

Muumimaailmassa on taas meno päällä! Kesän 2022 hauskin uutuus on upouusi Hattivattien luola, jossa voi kokea jännittäviä hetkiä. Toinen mielenkiintoinen uutuus on Niiskun keksintöpuisto, jossa voi ihastella ja kokeilla muun muassa Niiskun uusinta keksintöä. Uudella valokuvauspisteellä voi päivän päätteeksi napata ikimuistoisen potretin omasta porukasta!

Muumimaailma on avoinna 11.6.–21.8. Kylpylän majoittuvat asiakkaat voivat ostaa liput etuhintaan Muumimaailman nettikaupasta.

Osta etuhintaiset muumiliput »

Emma Teatterin tämän vuoden kesäkomedia on Marja Kankaan samannimiseen romaaniin perustuva ilottelu Miestä näkyvissä, jossa jätetyksi tullut Sirkku kokeilee eri rooleja löytääkseen oman tapansa toipua erosta. Rooleissa riemastuttavat Emma Teatterin kävijöille tutut Linda Wiklund ja Miska Kaukonen sekä uudemmat tuttavuudet Pia Piltz ja Maarit Poussa. Näytökset 3.6.–13.8. klo 19.

Naantalin Kylpylän Muksumaailma palvelee majoittuvia asiakkaita koko kesän!

Naantalin Kylpylän Muksumaailma palvelee majoittuvia asiakkaita koko kesän! Kylpylän K-kerroksessa sijaitseva Muksumaailma on auki päivittäin 15.8. asti klo 9–21. Leikkimestarit Tiia, Anni ja Aida ovat paikalla klo 16–20:30 järjestämässä erilaista ohjelmaa! Huomioittehan, että lapset ovat Muksumaailmassa vanhempiensa vastuulla.

Ohjelma:
ma, ke, pe, su
16.30 Lastenbingo
17.00 Puuhahetki
18.30 Lasten disco
19.30 Sählyturnaus

ti, to, la
16.30 Askartelutuokio
17.00 Puuhahetki
18.30 Musavisa
19.30 Jalkapalloturnaus

Makuelämyksiä Kylpylässä

Kylpylä hellii hyvän ruoan ystäviä. Makumatkalle skandinaaviseen ja eurooppalaisen ruokakulttuuriin pääsee ravintola Le Soleilissa, joka on erikoistunut tuoreista sesongin raaka-aineista valmistettuihin makuelämyksiin. Laadustaan ja autenttisuudestaan palkittu Thai Garden kokoaa lempeän tuliset Aasian maut näyttäviksi ja värikkäiksi annoksiksi. Bistro Rucolassa nautit italialaisista artesaaniherkuista ja uusitussa Cafe Romassa voit istahtaa vaikka jäätelökahville. Uudistetussa aulabaarissa voi puolestaan nauttia vaikkapa livemusiikista, päiväkahvista tai iltamyssystä.

Vanhan kaupungin parhaat kesäravintolat

Naantalin vanhankaupungin rannassa, historiallisessa puutalomiljöössä sijaitseva Snickari on kokemisen arvoinen kohde. Kesäravintolan monipuolisella ruokalistalla on jännittäviä herkkuja, joihin kannattaa tutustua! Snickarissa on tarjolla myös päivittäin vaihtuva saaristolaisbuffet arkisin klo 11.30–15.

Naantalin suosituimpiin kesäravintoloihin kuuluu myös Naantalin Kaivohuone, jonka ruokalistalta löytyy salaattien, pizzojen ja burgereiden lisäksi vaihtoehtoja moneen makuun – myös lapsille on oma listansa.

Juhannusviikolla ovensa avasi poke bowleja havaijilaisella vivahteella tarjoava pop up -ravintola Ahi Ahi. Ahi Ahi löytyy uudelta Siltapuistonaukion terassilta ja on avoinna säävarauksella kesäkauden loppuun asti.

Hauskaa matkaa Minijunalla

Minijuna liikennöi kesällä päivittäin 11.6.–13.8. Kylpylästä Naantalin Kaivohuoneelle.

  • Lähdöt Kylpylästä tunnin välein 9.30–17.30
  • Paluu Kaivohuoneelta tasatunnein klo 10–18

Hinta 5 €/suunta (sylilapset veloituksetta). Maksu junassa, suosittelemme lähimaksua.

Asuntomessut Naantalissa

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Naantalissa upealla Luonnonmaan saarella 15.7.–14.8. Saaristoluonnon ja kalliomaaston huomioiminen ovat olleet kaavoitusarkkitehti Oscu Uurasmaalla keskeisenä lähtökohtana Asuntomessualue Lounatuulta suunnitellessa.

Naantalissa nähdään runsaasti hirsitaloja, mutta myös puu- ja CLT-taloja sekä kivitaloja. Mukana on toistakymmentä talotehdasta ja oman talon rakentamista harkitseville onkin tulossa erinomainen tilaisuus tutustua eri vaihtoehtoihin. Asuntomessuilla tullaan näkemään myös monenlaisia älykkäitä energiainnovaatioita.

Messujen aikana hotelliasiakkaillamme on ilmainen menokuljetus asuntomessuille. Bussi lähtee kylpylän vieressä olevalta Fölin pysäkiltä joka aamu kello 10.00. Paluumatkan voi tehdä messujen parkkibussilla (ilmainen, mutta ei aja Kylpylälle asti) tai Föli-bussilla (normaalihinta, pysäkki Kylpylän vieressä).

Ihastuttavat kujat ja putiikit

Naantalin idyllinen vanhakaupunki kapeine kujineen ja mukulakivikatuineen kätkee sisäänsä myös toinen toistaan viehättävämpiä pikkukauppoja ja gallerioita, joita kierrellessä vierähtää helposti tunti jos toinenkin.

Vietä golfloma Naantalissa

Yhdistä rentouttava golfkierros virkistävään kylpylälomaan kaikkine herkkuineen. Lähikentät Aura Golf, Aurinko Golf ja Kultaranta Golf tarjoavat hienot puitteet antoisalle pelipäivälle.

Naantalin perinteitä ja juhlaa

[Copyright Visit Naantali]

Naantalissa vaalitaan vanhoja perinteitä, ja siksi Naantalin kirkon suunnalta voi kesäiltaisin kuulla rummutusta ja torvensoitantaa. Rummutusten myötä kansa hiljenee perinteen mukaisesti kuuntelemaan kaupungin ylle kiiriviä trumpettisoolon eli iltavesperin sointuja, jotka soitetaan klo 20.00 Luostarikirkon tornista. Rummuttaja, eli perinteisimmin trumputtaja, kiertää vanhan kaupungin venesatamassa juuri ennen klo 20, joten esim. ravintola Snickarin tai Kaivohuoneen terassilta voi katsella trumputtajan touhuja.

Osallistu opastettuun kierrokseen

[Copyright Visit Naantali]

Kesällä Naantalissa järjestetään useita mielenkiintoisia opastettuja kierroksia. Yksi suosituimmista vierailukohteista on presidenttiemme lomanviettopaikkana tunnetun Kultarannan upea, 16-hehtaarinen puutarha. Kukkaloistossa kylpevä puutarha vesialtaineen ja huvimajoineen on nähtävyys, joka tekee vaikutuksen vaativampaankin lomailijaan.

Varmista ikimuistoinen kesä ja varaa lomasi jo tänään!

Varaa lomasi parhaaseen hintaan