Kerro meille mitä toivot, me ideoimme ja laadimme suunnitelman, joka sisältää esimerkiksi erilaisia vuodenaikaan soveltuvia ohjelmia. Olemme järjestäneet muun muassa huskyajelua, kelkkailua, purjehdusretkiä, patikointia ja kalareissuja. Myös teemajuhlissa on valinnanvaraa, voit valita jonkun valmiista konsepteista tai tulla oman idea kanssa. Voimme järjestää esimerkiksi eksoottisen tunnelman takaava Hawaiian Pool Partyn, letkeän Villi Länsi teemaillan, tirisevän grillipartyn tai viininmaistajaiset aidossa Viinikabinetissa.

Drinkkikurssi

Tule tekemään ryhmäsi kanssa oikeaoppiset Caipiroscat, Caipirinhat, Mojitot yms. Saatte vinkkejä makujen yhdistelemisestä ja samalla voitte suunnitella ja tehdä omia juomasekoituksia.

Juusto- ja viini-ilta

Hinta 15 €/hlö + viinit kulutuksen mukaan.

Hawaiian Pool Party

Aloha! Herkkupöytä on katettu allasosastolle palmujen alle. Hedelmäiset juomat odottavat lasissa. Musiikki soimaan, kukkalei kaulaan ja juhlat voivat alkaa.

Country & Western

Yiihaa! Villi Länsi on teema, johon kaikkien on helppo osallistua. Cowboyhattu päähän, huivi kaulaan ja bootsit liikkeelle. Nyt pidetään hauskaa!

Katso myös nämä

Babyshower-kutsut Kylpylässä

Vietä ihanat vauvakutsut Naantalin Kylpylässä – mukavaa yhdeyssäoloa kakkukahvien kera, hemmottelevia hoitoja, saunomista ja kylpemistä. Järjestä hemmotteluhetki tulevalle äidille ja kutsu ystävät mukaan!