Monipuolista sisäliikuntaa

Runsaaseen sisäliikuntatarjontaan kuuluu muun muassa kuntonyrkkeilyä, rentoutusta ja tanssillisia tunteja, mutta myös erikoisempia lajeja kuten alppicurlingia ja flowing-liukumattoharjoittelua. Kylpylässä pääsee luonnollisesti nauttimaan myös vesiliikunnasta kuten vesijuoksusta ja kuntopiiriharjoittelusta altaassa.

Ulkoilua kauniissa luonnossa

Luonnosta ja ulkoilmasta pääset nauttimaan, kun valitset jonkin ulkona järjestettävistä ryhmäaktiviteeteista. Testaa vaikkapa heittokättäsi frisbeegolfissa tai osallistu opastetuille kävelykierroksille.

Kuntotestausta ja luentoja

Naantalin Kylpylä tarjoaa myös liikuntatietoutta ja monipuolista kuntotestausta. Voit suorittaa esimerkiksi kävelytestin tai kokeilla Inbody-kehonkoostumusmittausta. Valikoimassa on myös useita terveyttä, elämänhallintaa sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia käsitteleviä asiantuntijaluentoja.

Hinnasto

Tutustu aktiviteettien hinnastoon »

Katso myös nämä

Black Friday tulee 23.11.!

Black Friday tulee taas 23.11. Perjantaina hinnat menevät ihan sekaisin, luvassa Kylpylän lahjakortteja jopa -60% alennuksella. Vuoden parhaimmat hinnat ja parhaimmat tuotteet, tutustu ja osta!

Room Escape -pakopeli

roomescapenaantali

Koe jännittävä huonepakopeli Kylpylässä! Haasta itsesi ja ystäväsi, peliajat varaat tästä kätevästi. Naantalin pulmahuoneet odottavat – rohkenetko vastata haasteeseen?

Escape-synttärit nuorille

Nyt Kylpylässä jännittävät Escape-synttärit, jotka muistetaan pitkään! Pakettiin kuuluu huonepakopeli koko ryhmälle, naposteltavat ja tietysti rento pizza-illallinen. Järjestä parhaat synttärit vaivatta.

Sporttitarjoukset

Urheilullinen elämä vaatii runsaat eväät ja kunnon yöunet – Naantalin Kylpylässä huolto hoituu helposti! Tutustu ryhmille tarkoitettuihin sporttitarjouksiimme.

Luonto- ja tuolijooga

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Päiväkokouspaketti

Kokoukset alkaen 49,-