Monipuolista sisäliikuntaa

Runsaaseen sisäliikuntatarjontaan kuuluu muun muassa kuntonyrkkeilyä, rentoutusta ja tanssillisia tunteja, mutta myös erikoisempia lajeja kuten alppicurlingia ja flowing-liukumattoharjoittelua. Kylpylässä pääsee luonnollisesti nauttimaan myös vesiliikunnasta kuten vesijuoksusta ja kuntopiiriharjoittelusta altaassa.

Ulkoilua kauniissa luonnossa

Luonnosta ja ulkoilmasta pääset nauttimaan, kun valitset jonkin ulkona järjestettävistä ryhmäaktiviteeteista. Testaa vaikkapa heittokättäsi frisbeegolfissa tai osallistu opastetuille kävelykierroksille.

Kuntotestausta ja luentoja

Naantalin Kylpylä tarjoaa myös liikuntatietoutta ja monipuolista kuntotestausta. Voit suorittaa esimerkiksi kävelytestin tai kokeilla Inbody-kehonkoostumusmittausta. Valikoimassa on myös useita terveyttä, elämänhallintaa sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia käsitteleviä asiantuntijaluentoja.

Hinnasto

Tutustu aktiviteettien hinnastoon »

Katso myös nämä

OLOFitness avattu

Naantalin Kylpylän uusi kuntosali OLOFitness on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla. Moderni kuntosali, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, rentouttava allasosasto ja Kylpylän muut palvelut takaavat kunnon treenin. Valitse sopivin jäsenyys ja tee itsellesi paras olo.

Sporttitarjoukset

Urheilullinen elämä vaatii runsaat eväät ja kunnon yöunet – Naantalin Kylpylässä huolto hoituu helposti! Tutustu ryhmille tarkoitettuihin sporttitarjouksiimme.

Luonto- ja tuolijooga

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.

Päiväkokouspaketti

Kokoukset alkaen 49,-