Naantalin Kylpylässä on useita muuntautuvia tilavaihtoehtoja – suuren mittakaavan Ball Room -juhlasalista tunnelmalliseen Katariinansaliin. Lisäksi läheinen Maijamäen liikuntahalli on käytettävissä massatapahtumille. Kylpylässä on kaiken kaikkiaan 15 rauhallista kokoushuonetta sekä kaksi juhlasalia, joihin mahtuu 10–200 osanottajaa. Vaihtoehtoisia kokoustiloja etsiville Kylpylästä löytyy myös Creative Lounge, mikä on sisustettu rennoilla Fatboy-säkkituoleilla.

Kaikki tilat on varustettu modernilla kokoustekniikalla kuten projisointilaitteilla, äänentoistojärjestelmillä ja WLAN-verkkomahdollisuudella. Kokoustilat on testattu ja hyväksi todettu kokouksen menestyksekkäälle läpiviemiselle. Lisäksi kokouksien ja konferenssien järjestäjillä on käytössään tasokkaat ja monipuoliset kokousisännän palvelut. Myyntitiimimme auttaa sinua kokoamaan juuri teidän tarpeillenne sopivan kokous- ja konferenssipaketin.

UUTTA! Kokoustilojen välittömässä läheisyydessä on katettuna delipöytä, jossa aamu- ja iltapäiväkahvittelu onnistuu joustavasti juuri teidän aikataulunne mukaan. Delipöytä sisältyy peruskokouspaketteihimme. Tutustu delipöydän antimiin »

Katso tästä peruspaketit »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous p. 02 44 55 300 email yritysmyynti@naantalispa.fi

Ballroom

Ballroom on monipuolinen tila, joka soveltuu kokouksien ja messujen lisäksi bankettien ja tanssiaisten järjestämiseen. Ballroom on varustettu kiinteällä äänentoisto- ja valolaitteistolla.

Alli · Board Room

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Alli-kokoushuone sopii erityisesti neuvotteluihin ja vaikkapa yritystapaamisiin. Diplomaattipöydän ääreen mahtuu 11 henkilöä, ja tilan varusteluihin …

1. kerroksen kokoustilat

Kahdeksan kokoushuonetta, joissa on mahdollista erottaa tai yhdistää tiloja erikokoisille ryhmille ja muodostaa läpikulkuhuoneita.

Tilat on nimetty Suomen presidenttien puolisoiden …

2. kerroksen kokoustilat

Kuusi kokoushuonetta, jotka soveltuvat ryhmätyöhön. Tilat on nimetty Suomen presidenttien puolisoiden mukaan.

Seaview Lounge

Seaview lounge on nimensä veroinen – parempaa merinäköalaa saa etsiä! Vietä tunnelmallinen ilta lyhtyjen loisteessa tai järjestä tyylikkäät juhlat kuplivien drinkkien ja …

TK’s Lounge

Kellarikerroksen TK’s Lounge on monipuolinen kabinettitila, missä järjestyvät helposti kaikenlaiset tapahtumat diskotansseista karaokeiltaan. Loungessa on täysin varusteltu baari ja …

TK’s Club

TK’s Club on viihtyisä ja tunnelmallinen kabinettitila kylpylän kellarikerroksessa, ja se  on avoinna yksitystilaisuuksia varten. Kabinettiin voi tilata esimerkiksi hauskan teemabuffetin …

Ravintola Snickari

Naantalin vierasvenesataman kupeessa sijaitseva Snickari ihastuttaa rennolla, maalaisromanttisella tunnelmallaan. Ravintolan sydän on viihtyisä terassi, josta …

Naantalin Kaivohuone

Nostalginen Kaivohuone sopii erinomaisesti monenlaisten tilaisuuksien viettoon – juhlava sali, valoisa yläterassi sekä tunnelmallinen salonki nahkatuoleineen …

Salakapakka

Kellarikerroksen Salakapakka on täydellinen piilopaikka pieniä juhlia tai vaikkapa juusto- ja viini-iltoja varten. Kabinettiin voit tilata haluamasi tarjoilut, olipa toiveenasi sitten …

Kristoffer-sali

Aivan hotellin läheisyydessä sijaitseva Kristoffer-sali on varusteltu vastaamaan uusimpia kokousvaatimuksia. Salissa on myös Steinway-konserttipiano. Kristoffer-sali sekä käytössä oleva …

Maijamäen liikuntahalli

Tämä suuri sisäliikuntakeskus sopii erittäin hyvin suurempiin tapahtumiin, kuten messuihin ja myyntitapahtumiin, mutta se on mahdollista jakaa myös pienempiin osiin.

Kokoontyönnettäv…

Luova tila

Täällä on tilaa luovuudelle! Tämä rento kokoustila Fatboy-säkkituoleineen sopii täydellisesti niin ryhmätyöhön, kokouksiin kuin aivoriihienkin vetämiseen.

Neljä apupöytää sek…

Katariinasali

Kylpylän ylimmässä kerroksessa sijaitseva Katariinasali, josta avautuu huikea näköala, on täydellinen paikka juhlien, näyttelyiden ja kokousten järjestämiseen.

Kapasiteetti: 20-60 …

Katso myös nämä

OLOFitness avattu

Naantalin Kylpylän uusi kuntosali OLOFitness on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla. Moderni kuntosali, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, rentouttava allasosasto ja Kylpylän muut palvelut takaavat kunnon treenin. Valitse sopivin jäsenyys ja tee itsellesi paras olo.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Logomo + Naantalikokous

Kahden päivän kokouspaketti kahdessa kohteessa. Välissä rentoutumista, hyvää ruokaa ja makeat yöunet. Tutustu uuteen kokouspakettiin!

Luonto- ja tuolijooga

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.

Päiväkokouspaketti

Kokoukset alkaen 49,-