Ikimuistoinen hääjuhla on hääparin näköinen. Kylpylän sydämellinen Katariinansali on täydellinen paikka intiimien häiden viettoon. Romanttisia häitä voi tanssia myös historiallisella Naantalin Kaivohuoneella tai järjestää kuplivan riemukas tilaisuus Rantaravintolassa. Tiloja löytyy niin pienille perhejuhlille kuin 500 hengen häätilaisuuksille.

Kylpylän kokenut keittiö hoitaa kaikki tarjoilut alusta loppuun. Tilaisuuteen voidaan valita juhlabuffet, menukokonaisuus tai cocktailtarjoilu. Keittiöpäällikkö laatii myös täysin toiveiden mukaisen juhlamenun ja Sunborn Bakery valmistaa unelmien hääkakun.

Myös hääjuhlien ohjelma on helppo järjestää, huolehdimme paikalle mieleisen orkesterin ja musiikin. Naantalin Kylpylässä on saatavana kaikki, mitä tarvitaan ennen juhlan alkamista ja myös juhlan jälkeen. Bellezza-kauneuskeskuksessa voi valmistautua ottamaan vastaan päivän kauniina. Teemme sointuvan häämeikin ja kampaamossa loihditaan hiuksiin upea hääkampaus.

Elämän tärkeimmän päivän päätteeksi vietetään unelmien hääyö Naantalin Kylpylän loisteliaassa ympäristössä. Hääyöpakettiin voi valita haluamansa huonetyypin Standard Deluxesta Presidentin sviittiin.

Hääyö

Kruunatkaa elämänne tärkein päivä viettämällä uneilmienne hääyö Naantalin Kylpylän loisteliaassa ympäristössä. Hääyöpakettiin voi valita majoituksen useasta eri huonetyypistä. H…

Häämeikki & Kampaus

Naantalin Kylpylässä on saatavana kaikki, mitä tarvitaan, jotta morsian näyttää tyyneltä, säteilevältä ja huolitellulta juhlapäivänä. Bellezza-kauneuskeskuksen hiusmuotoilijat ja …

Tilat

Ikimuistoinen hääjuhla on hääparin näköinen. Monipuolisista vaihtoehdoistamme on vaivatonta rakentaa juuri teidän toiveidenne mukainen juhlatilaisuus. Mahdollisuuksina esimerkiksi upea hää…

Katso myös nämä

Black Friday tulee 23.11.!

Black Friday tulee taas 23.11. Perjantaina hinnat menevät ihan sekaisin, luvassa Kylpylän lahjakortteja jopa -60% alennuksella. Vuoden parhaimmat hinnat ja parhaimmat tuotteet, tutustu ja osta!

Varaa hoidot

Katso hoitovalikoimamme ja tee varaus.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Polttarit Kylpylässä

polttarit Naantalin Kylpylässä

Vietä upeat polttarit Kylpylässä! Aamiainen kuohuvan kera, rentoutumista kylpylässä, hemmottelevia hoitoja, liikunnallista ohjelmaa tai viihdettä…tutustu ja valitse omalle porukalle paras paketti.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Spashop-verkkokauppa

Tilaa ihanat kauneustuotteet kotiisi SpaShop.fi-kaupasta