Ajo-ohje, kulkuyhteydet ja paikoitus

Osoite: Matkailijantie 2, 21100 Naantali

Helsingin ja Tampereen suunnasta: Aja Turkuun/Naantaliin päin, Turun voi kiertää ohitustien kautta. Kun saavut Naantalin seudulle, seuraa viitoitusta Naantalin Kylpylään.

Porin suunnasta: Aja Turkuun/Naantaliin päin, Raisiossa käännyt Naantalin tielle. Kun saavut Naantalin seudulle, seuraa viitoitusta Naantalin Kylpylään.

Etäisyydet

Turku 15 km – Helsinki 180 km – Tampere 168 km

Taksi

Kysy Taksidatan kuljetustarjousta Naantalin Kylpylään suoraan kuljettajalta. Maksu suoritetaan kuljettajalle. Hinnat ovat voimassa 31.12.2018 saakka ja koskevat 1-4 henkilöä (hinnat eivät koske ennakkotilauksia ellei ole toisin mainittu, tarjouskauden ulkopuolella voimassa normaali mittarihinnoittelu). Lataa tästä tarjouskuponki jonka voit esittää kuljettajalle »

  • Turun satama-Naantalin Kylpylä 32,- (n. 15 km)
  • Turun lentoasema-Naantalin Kylpylä 40,- (n. 20 km)
  • Turun linja-autoasema-Naantalin Kylpylä 32,- (n. 15 km)
  • Turun rautatieasema-Naantalin Kylpylä 31,- (n. 14 km)
  • Naantalin keskusta (taksiasema)-Naantalin Kylpylä 10,- (n. 1,5 km, myös ennakkotilatut kyydit)

Kimppakyydillä ovelta ovelle! 

Pääset edullisesti kimppakyydillä Turusta Naantaliin, Ruissaloon sekä Kaarinasta suoraan Naantaliin. Kyyti tilataan Tuup-sovelluksella ja matkan määritysten mukaan näet hinnan jo etukäteen. Voit tilata Kyydin myös ennakkoon haluamaasi lähtö- tai saapumisaikaan. Emme veloita Kyydin ennakkotilauksista erillisiä varaus- tai ennakkotilausmaksuja. Lataa Tuup Google Playsta (Android) tai Apple Storesta (iOS) ja tilaa Kyyti!
Lisätietoja: www.kyyti.com »

Bussit

Turusta myös linja-autolla: Kauppatorilta (Aurakadun puoli) n. 15 min. välein bussit nro 6 ja 7 . Bussit jatkavat Turun linja-autoaseman ja Raision keskustan kautta Naantaliin.

Suora linja-autoyhteys Helsingistä: OnniBus.com liikennöi Helsingistä Turun kautta Naantaliin ja takaisin, seitsemän vuoroa päivässä. Onnibus-pysäkki on Naantalin keskustassa. Matkaliput ja aikataulut, katso www.onnibus.com »

Minijuna Naantalissa

Naantalin vanhakaupunki on kävelymatkan päässä Kylpylästä. Kesäisin matkan voi taittaa myös minijunan kyydissä 11.6.-14.8. Katso aikataulut ja hinnat.

Pysäköinti

Naantalin Kylpylällä on laaja paikoitusalue hotellin etupihalla jossa myös invapaikkoja. Alue on valaistu ja pysäköinti tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Pysäköintimaksu: ensimmäiset 2 h maksutta, sen jälkeen 1 €/h tai 10 €/24 h.

Asiakkaille on Spa Residence -rakennuksessa lukittu ja lämmin paikoituskerros 15,-/24 h.

Linja-autojen pysäköinnistä vastaanotto tai myyntipalvelu opastaa erikseen.

 Vierasvenesatama

Naantalin Kylpylän vierasvenesatama tarjoaa ainutlaatuisen miljöön ja sijainnin aivan Kylpylän välittömässä läheisyydessä runsaiden palveluiden äärellä. Vierasvenesatamassa on paikkoja yhteensä 14 veneelle poijukiinnityksellä. Satamaan johtavan väylän syvyys on noin 2,1 m. Vierasvenesatama on auki, voitte valita vapaasti paikan saapuessanne.

Satamamaksu 30,-/vrk, johon sisältyy:

  • Venepaikka
  • Sähkö ja vesi
  • Pesutilat
  • WC

Lisäksi on mahdollista päästä sauna- ja allasosastolle etuhintaan 12,/aikuinen ja 7,-/lapsi. Lapset alle 4 vuotta pääsevät veloituksetta aikuisen seurassa. Pyydämme ystävällisesti huomoimaan että alle 14-vuotiaat saavat oleskella allasosastolla vain täysi-ikäisen seurassa.

Jos päätätte yöpyä hotellissamme, veneen voi parkkeerata 10 euron vuorokausimaksua vastaan kylpylän vierasvenesatamaan. Spa & Wellness Centerin yhteydessä toimiva satamatoimisto palvelee klo 8.15-19.45 välisenä aikana ja hotellin vastaanotto muina aikoina.

Muita lisämaksullisia palveluja:

Katso myös nämä

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.