Uutta

Hei sinä!

Olen 35-vuotias, tyylikäs naantalilainen. Seuraan aikaani, panostan hyvinvointiin ja viihdyn hyvin ystävien seurassa. Olemmekin ehkä jo tavanneet, mutta minusta löytyy aina uusia puolia.

Niin – en ehtinytkään vielä kertoa sinulle, että viime aikoina olen kokenut paljon upeita uudistuksia. Sanoisinkin että olen Kylpylä parhaassa iässä. Tavattaisiinko täällä aurinkokaupungissa?

Jos haluat tutustua minuun paremmin, lue lisää alla!

Naantalin Kylpylä

Nuku ja viihdy vielä paremmin

Kylpylän huoneita on talven aikana uudistettu kovaan tahtiin. Tyylikkäät ja modernit Loft-huoneet ovat esimerkki uusista majoitusvaihtoehdoista. Loftista löytyy mm. design-huonekalut ja valaisimet, tunnelmallinen, lasipinnoin varustettu kylpyhuone sekä luonnollisesti minibaari. Jotta unesi Loft-huoneessa olisivat varmasti makoisat, käytössäsi on muhkea king size -parivuode, pimennysverhot sekä tyynybaari, josta löydät aina mieluisan päänalusen. Hyvin nukutun yön jälkeen otat uuden päivän vastaan huoneen omalla parvekkeella. Loft on ehdottomasti tyylitietoisen lomalaisen valinta!

OLOFitness – Varsinais-Suomen upein kuntosali

Uudistetuissa tiloistamme löydät myös upouuden kuntosalin. OLOFitnessissä yhdistimme modernit laitteet ja välineet, avarat ja toimivat tilat, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja ammattitaitoiset ohjaajat. Useimpiin huoneluokkiin kuuluu OLOFitness-kuntosalin maksuton käyttö.

Salitreenin lisäksi saat hien pintaan myös erilaisilla liikuntatunneilla! Valikoimassa on mm. rentoutusta, joogaa, tanssia, HIIT-treeniä, vesiliikuntaa ja hauskoja uutuuslajeja kuten Kangoo Jumps -hyppykenkäjumppa, SuomiPOP ja Lavis. Mitä lähdet kokeilemaan?

OLOFitness | Naantali Spa Hotel

Uutta ilmettä

Kylpylä parhaassa iässään on myös ansainnut visuaalisen uudistuksen. Suomen luotetuimmalle Kylpylälle luotiin uusi logo ja uudet nettisivut kevään kunniaksi.

Selailet parhaillaan tuoreita sivuja. Miltä tuntuu? Toivottavasti löydät helposti etsimäsi tiedot ja palvelut, jotta voimme tutustua paremmin. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, olemme täällä sinua varten.

Toivottavasti tavataan pian täällä aurinkokaupungissa,

Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä – Suomen paras hotelli
World Travel Awards 2019 

Naantalin Kylpylä sijoittui ensimmäiseksi kovassa seurassa, lue lisää »

Varaa lomasi parhaaseen hintaan