Juhlapalvelu

Tilat, tarjoilut, ohjelma ja majoitus - kaikki juhlaasi saman Kylpylän alta.

Järjestelytkin ovat yhtä juhlaa

Kun järjestät juhlat Kylpylässä, voit jättää huoleksemme myös kaiken viihdeohjelman, hemmottelukylpyläpaketit ja majoitusjärjestelyt. Kysy esimerkiksi suosittuja pakettejamme babyshowereihin, polttareihin ja lasten synttärijuhliin.

Juhlien tarjoilut hoituvat helposti, sillä Kylpylästä löytyy useampi ravintola ja oma leipomo. Teemallinen buffet, kolmen ruokalajin illallinen tai fantasiakakku – onnistuu!

Vältä myös viimehetken stressi, kurittomat kampaukset tai lohkeilleet kynsilakat. Kauneushoitolassa ja kampaamossamme juhlan päähenkilö voi laittautua kauniiksi tärkeää tilaisuutta varten.

Ensiaskel onnistuneisiin juhliisi on yhteydenotto yritysmyyntiimme. Ammattitaitoisen henkilökuntamme on apunasi kutsurumbasta loppusiivoukseen.

Lasten synttärit

Järjestä minigolfkemut, kampaajasynttärit tai vaikka disko synttärisankarin kunniaksi! Juhlaherkut, värikkäät koristeet ja yllätyslahjat kuuluvat tietysti kivaan päivään kavereiden kanssa.

LASTEN SYNTTÄRIPAKETIT
alk. 22,-/hlö

Tutustu esitteeseen »

Polttarit

Hauskaa tekemistä, rentoa yhdessäoloa ja pientä ekstraa polttarisankarille – näistä on parhaat polttarit tehty! Päivän päätteeksi yövytte tietysti Kylpylän valkeissa lakanoissa ja aamulla nautitte kiireettömästä aamiaisesta merimaisemissa. Kylpylällä ohjelmaan on helppo lisätä kauneushoitoja, liikuntaa tai bileilta Naantalin Kaivohuoneella.

POLTTARIT 1 VRK
alk. 184,-/hlö

Tutustu esitteeseen »

Babyshowerit

Babyshowereilla, tai suomalaisittain vauvakutsuilla juhlaväki herkuttelee kahvipöydän antimilla ja rentoutuu yhdessä altailla. Maljat kuohuvaa kuuluvat tietysti juhlavaan tunnelmaan. Odottavan äidin unelmapäivän kruunaa hemmotteleva kauneushoito.

BABYSHOWER-PAKETIT
alk. 49,-/hlö

Tutustu esitteeseen »

Ota yhteyttä yritysmyyntiin

p. 02 44 55 300 » sähköposti »