Eräs suosituimmista harrastuksista Naantalissa on Golf. Naantali houkuttelee golfareita nimekkäiden golfarkkitehtien suunnittelemilla kentillä. Aurinko Golf on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema, Kultaranta Golf puolestaan on Jan Sederholmin käsialaa. Lähistöltä löytyvät vielä muun muassa Pekka Sivulan suunnittelemat Kankaisten Golfpuisto ja Aura Golf sekä Kosti Kurosen Harjattula ja Archipelagia Golf.

Naantalin Kylpylä tarjoaa kesäisin golfareille lomapaketin, johon sisältyy majoitus ja aamiainen sekä vapaa sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. Lisäksi pakettiin sisältyy greenfee valinnan mukaan joko Aurinko Golfin tai Kultaranta Golfin kentälle.  Naantali antaa hyvän startin pidemmällekin kenttäkierrokselle, sillä hienoja golfkenttiä etsivän ei tarvitse lähteä kauas. Lisäpisteitä kentille täytyy vielä antaa palveluista, luonnonkauneudesta ja merellisistä maisemista.

Kesäkaudella Kylpylässä:

Kesäkaudella Kylpylän läheisyydessä:

  • Lenkki- ja luontopolut
  • Pyöräily (pyörien vuokraus hotellin vastaanotosta)
  • Veneily
  • Kalastus
  • Uimarannat
  • Golf

Talvikaudella Kylpylän läheisyydessä:

  • Hiihtoa
  • Luistelua luonnonjäällä (luistimien vuokraus hotellin vastaanotosta)
  • Mäenlaskua (liukurien ja pulkkien lainaus hotellin vastaanotosta)

Katso myös nämä

OLOFitness avattu

Naantalin Kylpylän uusi kuntosali OLOFitness on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla. Moderni kuntosali, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, rentouttava allasosasto ja Kylpylän muut palvelut takaavat kunnon treenin. Valitse sopivin jäsenyys ja tee itsellesi paras olo.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.

Superpark-paketti

Tule kylpylälomalle Naantaliin ja käy SuperPark Turussa seikkailemassa, pelailemassa, testaamassa taitoja ja rentoutumassa monipuolisten lajien parissa. SuperPark-paketin varaajalle 10% alennus majoituksesta!

Hydrotraining-vesiliikunta

Hydrotraining – uuden sukupolven vesiurheilumuoto. Treenit koostuvat monipuolisista allasosuuksista ja aika ajoin noustaan altaan reunoille harjoittelemaan kehon omalla painolla.

Sporttitarjoukset

Urheilullinen elämä vaatii runsaat eväät ja kunnon yöunet – Naantalin Kylpylässä huolto hoituu helposti! Tutustu ryhmille tarkoitettuihin sporttitarjouksiimme.

Luonto- ja tuolijooga

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.

Kylpyläperinteet 2 vrk

Vietä ihana kahden vuorokauden kylpyläloma