Opastetut kierrokset Naantalissa
2018, katso lisää tästä »

Lomailijoiden Naantali

Naantali on toiminut keskiajalla niin luostarikaupunkina kuin myöhemmin vilkkaana matkailu- ja virkistyskohteena. Ensimmäinen kylpylä juontaa juurensa jo 1700-luvun alkupuolelle, kun Viluluodon lähteen vedellä todettiin olevan sairauksia parantavia vaikutuksia. Siitä lähtien Naantali on tunnettu lomailijoiden rakastamana kylpyläkaupunkina.

Merenrantakaupungin sydän on vanhakaupunki sekä vierasvenesatama sen kyljessä. Kulttuurinnälkäisille löytyy museoita, gallerioita ja rutkasti mielenkiintoista historiaa. Leppoisiin lomapäiviin Naantali tarjoaa lukuisia ravintoloita, kahviloita sekä kauniita kävelyreittejä vanhankaupungin sydämessä ja meren rannalla. Illan suussa kaupungin kuppilat, baarit ja ravintolat täyttyvät hyväntuulisesta kansasta.

Kesäisin järjestettävät opastetut kierrokset ovat oiva tapa tutustua Naantaliin, sen historiaan ja henkilöihin. Heittäydy tarinoiden vietäväksi; miten syntyi kylpyläkulttuuri, miten nunnat elivät, kuinka golfauto tuli Kultarantaan, mistä Unikeko-traditio sai alkunsa?

Lapsiperheille ja aktiivisille lomailijoille Naantali tarjoaa monipuolista puuhaa. Vesiurheilumahdollisuudet ovat erinomaiset, läheltä löytyy golfkenttä ja välillä voi rentoutua vaikkapa hiekkarannalla makoillen. Suositut Väskin seikkailusaari sekä Muumimaailma tarjoavat elämyksellisen päivän koko perheelle.

Lähiseudun tapahtumat ja nähtävyydet

Naantalin lähiseudut tarjoavat kulttuurinnälkäisille runsaasti erilaisia tapahtumia, museoita ja muita retkikohteita. Erityisesti Turku on suosittu kesäkaupunki, jossa tapahtumia riittää aina lukuisista festivaaleista keskiaikaismarkkinoihin. Turussa talviaikaankin kiinnostavia vierailukohteita ovat muun muassa Turun linna, Tuomiokirkko ja Aboa Vetus & Ars Nova museo. Elämyksiä tarjoavat esimerkiksi Turun kaupunginteatteri, Åbo Svenska Teater, Linnateatteri, Turun Nuori Teatteri, Samppalinnan kesäteatteri ja uusi Logomo.

Tutustu tarkemmin Naantalin ja lähiseudun tapahtumiin:

Katso myös nämä

Jouluksi Naantaliin

Tervetuloa Naantaliin rentoutumaan joulun pyhien ajaksi. Nauti joulun herkuista ravintoloissamme ja koe joulun tunnelma Kylpylässä sekä Naantalin vanhassa kaupungissa. TARJOUS: Nyt lisävuorokaudet 3 vrk:n lomaan TOSI EDULLISESTI – alkaen 35,-/hlö!

Vinkit Naantalin lomalle

Naantali on tutkitusti yksi kotimaan matkailun huippukohteita. Katso tästä kaikki syksyn parhaat lomavinkit Naantaliin!

Naantali-teemalahjakortit

Nyt voit ostaa Naantali-teemaisen lahjakortin verkkokaupastamme! Lahjakortti sopii herkuttelijalle, mutta on siitä moneen muuhunkin. Saatavana on esimerkiksi ”Koe Naantali -lahjakortti”, joka käy maksuvälineenä Naantalin Kaivohuoneella, Naantalin Kylpylässä sekä ravintola Snickarissa . Katso tuotteemme lahjakorttikaupasta!

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Room Escape -pakopeli

roomescapenaantali

Koe jännittävä huonepakopeli Kylpylässä! Haasta itsesi ja ystäväsi, peliajat varaat tästä kätevästi. Naantalin pulmahuoneet odottavat – rohkenetko vastata haasteeseen?

-20% kun varaat 3 vrk

Varaa 3 vrk tai enemmän – annamme 20% alennusta päivän hinnasta. Kunnon kylpyläloma on mitä parhain irtiotto arjesta. Tee varaus jo tänään!

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Lupa rentoutua

Rentouttava hemmottelupaketti

Romanttinen yö kahdelle

Täydellinen loma hänelle ja sinulle