Opastetut kierrokset Naantalissa
2018, katso lisää tästä »

Lomailijoiden Naantali

Naantali on toiminut keskiajalla niin luostarikaupunkina kuin myöhemmin vilkkaana matkailu- ja virkistyskohteena. Ensimmäinen kylpylä juontaa juurensa jo 1700-luvun alkupuolelle, kun Viluluodon lähteen vedellä todettiin olevan sairauksia parantavia vaikutuksia. Siitä lähtien Naantali on tunnettu lomailijoiden rakastamana kylpyläkaupunkina.

Merenrantakaupungin sydän on vanhakaupunki sekä vierasvenesatama sen kyljessä. Kulttuurinnälkäisille löytyy museoita, gallerioita ja rutkasti mielenkiintoista historiaa. Leppoisiin lomapäiviin Naantali tarjoaa lukuisia ravintoloita, kahviloita sekä kauniita kävelyreittejä vanhankaupungin sydämessä ja meren rannalla. Illan suussa kaupungin kuppilat, baarit ja ravintolat täyttyvät hyväntuulisesta kansasta.

Kesäisin järjestettävät opastetut kierrokset ovat oiva tapa tutustua Naantaliin, sen historiaan ja henkilöihin. Heittäydy tarinoiden vietäväksi; miten syntyi kylpyläkulttuuri, miten nunnat elivät, kuinka golfauto tuli Kultarantaan, mistä Unikeko-traditio sai alkunsa?

Lapsiperheille ja aktiivisille lomailijoille Naantali tarjoaa monipuolista puuhaa. Vesiurheilumahdollisuudet ovat erinomaiset, läheltä löytyy golfkenttä ja välillä voi rentoutua vaikkapa hiekkarannalla makoillen. Suositut Väskin seikkailusaari sekä Muumimaailma tarjoavat elämyksellisen päivän koko perheelle.

Lähiseudun tapahtumat ja nähtävyydet

Naantalin lähiseudut tarjoavat kulttuurinnälkäisille runsaasti erilaisia tapahtumia, museoita ja muita retkikohteita. Erityisesti Turku on suosittu kesäkaupunki, jossa tapahtumia riittää aina lukuisista festivaaleista keskiaikaismarkkinoihin. Turussa talviaikaankin kiinnostavia vierailukohteita ovat muun muassa Turun linna, Tuomiokirkko ja Aboa Vetus & Ars Nova museo. Elämyksiä tarjoavat esimerkiksi Turun kaupunginteatteri, Åbo Svenska Teater, Linnateatteri, Turun Nuori Teatteri, Samppalinnan kesäteatteri ja uusi Logomo.

Tutustu tarkemmin Naantalin ja lähiseudun tapahtumiin:

Katso myös nämä

OLOFitness avattu

Naantalin Kylpylän uusi kuntosali OLOFitness on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla. Moderni kuntosali, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, rentouttava allasosasto ja Kylpylän muut palvelut takaavat kunnon treenin. Valitse sopivin jäsenyys ja tee itsellesi paras olo.

Naantali-teemalahjakortit

Nyt voit ostaa Naantali-teemaisen lahjakortin verkkokaupastamme! Lahjakortti sopii herkuttelijalle, mutta on siitä moneen muuhunkin. Saatavana on esimerkiksi ”Koe Naantali -lahjakortti”, joka käy maksuvälineenä Naantalin Kaivohuoneella, Naantalin Kylpylässä sekä ravintola Snickarissa . Katso tuotteemme lahjakorttikaupasta!

Senioritarjoukset

Nyt edullisesti kylpylälomalle, tarjoushinnat voimassa 31.5.2019 asti. Varaa 2 vrk alkaen 122,-/hlö. Huoneita rajattu määrä, toimi nyt!

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

-20% kun varaat 3 vrk

Varaa 3 vrk tai enemmän – annamme 20% alennusta päivän hinnasta. Kunnon kylpyläloma on mitä parhain irtiotto arjesta. Tee varaus jo tänään!

Lupa rentoutua

Rentouttava hemmottelupaketti

Romanttinen yö kahdelle

Täydellinen loma hänelle ja sinulle