Lomalle Naantaliin

Suomen paras hotelli

Lomalle Naantaliin

Varaa lomasi parhaaseen hintaan

Clean & Safe Turku

Meille on turvallista tulla

Tämänhetkisen (1.3.2021) tiedon mukaan toimintamme jatkuu kuten aiemmin, virallisten määräysten sallimissa rajoissa. Tiedotamme mahdollisista uusista rajoituksista tai muista toimenpiteistä viipymättä tällä sivulla sekä sosiaalisen median kanavissamme. Kiitos kärsivällisyydestä!

Kuten aina, asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensisijaista. Lue, miten huolehdimme turvallisuudestanne »

Naantalin Kylpylälle on myönnetty Clean & Safe -tunnus, jonka voivat saada tarkkoja turvallisuuskriteereitä noudattavat matkailu-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimijat. Lue lisää Clean & Safe Turku -kampanjasta »

Tervetuloa Lomalle Naantalin Kylpylään

Loma kaukana arjesta on lähempänä kuin arvaatkaan! Naantalin Kylpylä on yksi Suomen suosituimmista kylpyläkohteista, eikä suotta. Tuomme vanhan luostarikaupungin vuosisataisen kylpyläperinteen tyylikkäästi tähän päivään, ja lisäämme siihen vielä ripauksen ylellisyyttä, hippusen harmoniaa, rutkasti rentoa oloa ja kiireetöntä nautiskelua. Ota hetki itsellesi, vietä romanttinen loma rakkaasi kanssa tai järjestä irtiotto arjesta ystävien ja perheen kanssa. Olet aina tervetullut Naantaliin nauttimaan idyllisen kaupungin tunnelmasta ja ikimuistoisesta kylpyläkokemuksesta.

Sunborn Hotels & Restaurants

Tutustu muihin Sunborn Hotels & Restaurants -kohteisiin Suomessa ja ulkomailla.

Ruissalon Kylpylä
Naantali City Apartments
Sunborn Gibraltar
Sunborn London