Lomalle Naantaliin

Lomalle Naantaliin

Varaa lomasi parhaaseen hintaan

Naantalin Kylpylä palvelee majoittuvia asiakkaita rajoitetusti

Naantalin Kylpylä supistaa toimintojaan toistaiseksi. Majoittautuminen ilman päärakennuksen palveluja on mahdollista Naantali Spa Residencessä ja Naantali City Apartmentissa, tiedustelut: 02-4455100 tai info@naantalispa.fi.

Mitä tämä merkitsee asiakkaillemme?

  • Otamme yhteyttä kaikkiin varauksen tehneisiin asiakkaisiimme. Mikäli lomasi on seuraavan kahden vuorokauden aikana, voit olla myös itse meihin yhteydessä. Muussa tapauksessa odota rauhassa yhteydenottoamme.
  • Varauksen voi perua tai siirtää myöhempään ajankohtaan. Tämän hetken tiedon mukaan voimme ottaa päärakennukseen uusia varauksia vastaan 1.6. alkaen. Pitkäaikaismajoituksia voit tiedustella: 02-4455100 tai info@naantalispa.fi.
  • Muut kuin suoraan Naantalin Kylpylältä tehdyt varaukset voi perua tai muuttaa käytetyn varaussivuston (esim. booking.com tai hotels.com) kautta sivuston peruutusehtojen mukaisesti.
  • Kaikkien lahjakorttien (ml. Black Friday -lahjakortit) voimassaoloaikaa jatketaan automaattisesti ja kuluitta 31.10. asti. Huomioithan, että saatavuudessa voi olla joitain rajoituksia.

Teemme parhaamme, jotta kylpylän toiminnan rajoittaminen aiheuttaisi asiakkaillemme mahdollisimman vähän mielipahaa. Odotamme, että pääsemme toivottamaan teidät jälleen pian tervetulleiksi Naantalin Kylpylään. Siihen asti, toivotamme kaikille rauhaa ja hyvää vointia. Nähdäänhän taas pian!

❤ Naantalin Kylpylän väki

Sunborn Hotels & Restaurants -yksiköitä koskeva ajantasainen tieto päivittyy tällä sivulla »

Take Away @ Snickari!

Snickarin  herkut voit noutaa näpsäkästi mukaan ravintolasta Naantalin vanhastakaupungista tai tilata suoraan kotiin – lisätietoja: snickari.fi

Sunborn Hotels & Restaurants

Tutustu muihin Sunborn Hotels & Restaurants -kohteisiin Suomessa ja ulkomailla.

Ruissalon Kylpylä
Naantali City Apartments
Sunborn Gibraltar
Sunborn London

Tervetuloa Lomalle Naantalin Kylpylään

Loma kaukana arjesta on lähempänä kuin arvaatkaan! Naantalin Kylpylä on yksi Suomen suosituimmista kylpyläkohteista, eikä suotta. Tuomme vanhan luostarikaupungin vuosisataisen kylpyläperinteen tyylikkäästi tähän päivään, ja lisäämme siihen vielä ripauksen ylellisyyttä, hippusen harmoniaa, rutkasti rentoa oloa ja kiireetöntä nautiskelua. Ota hetki itsellesi, vietä romanttinen loma rakkaasi kanssa tai järjestä irtiotto arjesta ystävien ja perheen kanssa. Olet aina tervetullut Naantaliin nauttimaan idyllisen kaupungin tunnelmasta ja ikimuistoisesta kylpyläkokemuksesta.