Vuonna 2012 lanseerattu Muumi Story -huone on täysin uusittu ja tilava 2 hengen parvekkeellinen huone (32 m²). Huoneessa on parkettilattia, tv, WiFi, vedenkeitin, minibaari, puhelin, suihku ja hiustenkuivain. Muumiteema näkyy huoneessa kaikkialla – skandinaavisen tyylikkäästi sisustetussa huoneessa Muumit seikkailevat tauluissa, vuodevaatteissa sekä muissa tekstiileissä ja jopa minibaarin tuotteissa! Muumipapan hattukin on tainnut unohtua naulakkoon.

Erityisesti perheille suunnitelluista Muumi-huoneista löytyy kylpytakit kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle – niissä on mukava tepastella Kylpylän sauna- ja allasosastolle, jonka vapaa käyttö sisältyy tietysti huonehintaan.

 

Classic

Kylpylän Classic-huoneet ovat tilavia kahden hengen huoneita päärakennuksessa.

Deluxe

Tilava kahden hengen Deluxe-huone samppanjaminibaareineen tuo lisäluksusta kylpylälomaan!

Standard Deluxe

Standard Deluxe -huoneet sijaitsevat Naantalin Kylpylän päärakennuksessa. Kahden hengen huone on tilava (n. 20 m²) ja täysin varusteltu.

Standard

Standard-huoneet ovat tilavia kahden hengen huoneita Kylpylän päärakennuksessa.

Katso myös nämä

Kesän teatterilomat

Yhdistä kylpyläloma ja viihtyisä ilta kesäteatterissa. Naantalin Emmateatterissa luvassa hulvaton Fingerpori ja Turun Samppalinnassa näytetään kesäkomediat EloHeinäKesä sekä Rakkauden autokorjaamo. Varaa jo, paikkoja hyvin rajoitetusti!

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä

Nautintoja Naantalissa 2 vrk

Anna itsellesi kaksi vuorokautta ylellisyyttä

Kylpyläperinteet 2 vrk

Vietä ihana kahden vuorokauden kylpyläloma

Huonetervehdykset

Nauti ylellisyydestä, tässä pientä lisäluksusta lomaan