Vuonna 2012 lanseerattu Muumi Story -huone on täysin uusittu ja tilava 2 hengen parvekkeellinen huone (32 m²). Huoneessa on parkettilattia, tv, WiFi, vedenkeitin, minibaari, puhelin, suihku ja hiustenkuivain. Muumiteema näkyy huoneessa kaikkialla – skandinaavisen tyylikkäästi sisustetussa huoneessa Muumit seikkailevat tauluissa, vuodevaatteissa sekä muissa tekstiileissä ja jopa minibaarin tuotteissa! Muumipapan hattukin on tainnut unohtua naulakkoon.

Erityisesti perheille suunnitelluista Muumi-huoneista löytyy kylpytakit kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle – niissä on mukava tepastella Kylpylän sauna- ja allasosastolle, jonka vapaa käyttö sisältyy tietysti huonehintaan.

 

Classic

Kylpylän Classic-huoneet ovat tilavia kahden hengen huoneita päärakennuksessa.

Deluxe

Tilava kahden hengen Deluxe-huone samppanjaminibaareineen tuo lisäluksusta kylpylälomaan!

Standard Deluxe

Standard Deluxe -huoneet sijaitsevat Naantalin Kylpylän päärakennuksessa. Kahden hengen huone on tilava (n. 20 m²) ja täysin varusteltu.

Standard

Standard-huoneet ovat tilavia kahden hengen huoneita Kylpylän päärakennuksessa.

Katso myös nämä

Lahjakortti äidille

Tutustu äitienpäivän lahjakorttitarjouksiin, esimerkiksi Kasvohoito ja päivämeikki lahjakorttina 89,- (normaalihinta 127,-). Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, osta nyt.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Senioritarjoukset

Nyt edullisesti kylpylälomalle, tarjoushinnat voimassa 4.6.2017 asti. Varaa 2 vrk alkaen 120,-/hlö. UUTTA: Suora linja-autoyhteys Helsingistä Naantaliin OnniBussilla.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä

Nautintoja Naantalissa 2 vrk

Anna itsellesi kaksi vuorokautta ylellisyyttä

Kylpyläperinteet 2 vrk

Vietä ihana kahden vuorokauden kylpyläloma

Huonetervehdykset

Nauti ylellisyydestä, tässä pientä lisäluksusta lomaan