Naantalin Kylpylän Deluxe-huoneet ovat vuonna 2012 täysin uusittuja ja tilavia kahden hengen huoneita (32 m²).
Huoneessa on ylellinen king size -parivuode, vaihtoehtoisesti kokolattiamatto tai parkettilattia, tv, WiFi, vedenkeitin, puhelin, suihku ja hiustenkuivain. Lisäksi huoneen varusteluun kuuluu ainutlaatuinen samppanjaminibaari. Kylpytakit odottavat vieraita huoneessa – niissä on mukava tepastella sauna- ja allasosastolle, jonka vapaa käyttö kuuluu Naantalin Kylpylässä aina huonehintaan!

Classic

Kylpylän Classic-huoneet ovat tilavia kahden hengen huoneita päärakennuksessa.

Muumi Story -huone

Maailman ensimmäiset Muumi-teemahuoneet ovat tilavia kahden hengen parvekkeellisia huoneita (32 m²) Naantalin Kylpylän päärakennuksessa.

Standard Deluxe

Standard Deluxe -huoneet sijaitsevat Naantalin Kylpylän päärakennuksessa. Kahden hengen huone on tilava (n. 20 m²) ja täysin varusteltu.

Standard

Standard-huoneet ovat tilavia kahden hengen huoneita Kylpylän päärakennuksessa.

Katso myös nämä

Kesän teatterilomat

Yhdistä kylpyläloma ja viihtyisä ilta kesäteatterissa. Naantalin Emmateatterissa luvassa hulvaton Fingerpori ja Turun Samppalinnassa näytetään kesäkomediat EloHeinäKesä sekä Rakkauden autokorjaamo. Varaa jo, paikkoja hyvin rajoitetusti!

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä

Nautintoja Naantalissa 2 vrk

Anna itsellesi kaksi vuorokautta ylellisyyttä

Kylpyläperinteet 2 vrk

Vietä ihana kahden vuorokauden kylpyläloma

Huonetervehdykset

Nauti ylellisyydestä, tässä pientä lisäluksusta lomaan