OstaLahjakortti

The Miracle – A night with Queen

The Miracle – A night with Queen -show Naantalissa 21.-22.4.2017, lue lisää ja varaa paikkasi:

The Miracle – A Night With Queen -show tulee Naantaliin!

Queen Show ”The Miracle – A night with Queen” solistinaan pop- ja rockmaailman monitaituri Kimmo Blom kiersi vuonna 2016 konserttisaleja saavuttaen suuren suosion. Nyt saamme Naantalin Kylpylän Paviljonkiin nähtäväksi ja kuultavaksi tämän mahtavan rock-spektaakkelin.

Yli kaksituntisen, rockshown keinoin toteutetun ja kansainväliset mitat täyttävän Queen Show’n aikana kuullaan bändin merkittävimpiä hittejä useilta eri aikakausilta. Musiikki vie kuulijan tunnelmasta toiseen ja siitä huokuu Freddien Mercuryn maaginen, rikas ja myös traaginenkin elämäntarina. Rock-kukko Kimmo Blom tuo Freddien hahmon suoraan kuulijan iholle.

Kimmo Blom on paitsi esiintyvä artisti, sanoittaja ja säveltäjä myös näyttelijä, jonka viimeisin kiinnitys oli Tampereen Palatsiteatterin Show Must Go On -musikaali. Hän on esittänyt Freddie Mercurya yhteensä yli 200 kertaa. Blom osallistui viime vuonna myös UMK-kaudelle selviytyen finaaliin yhdessä duettoparinsa Annica Milánin kanssa. Tällä hetkellä Blom keskittyy tekemään ”The Miracle – A night with Queen” -show’ta.

Show & Dinner 83,- | Viinipaketti 25,-/hlö (tilataan paikan päällä) 

Osta Show & Dinner ennakkoon »

 

Queen-majoituspaketti (pe 21.4. ja la 22.4.)

 • Majoitus 1 vrk -15% päivän hinnasta
 • Queen -show & dinner Kylpylän Paviljonki-ravintolassa
 • Buffetaamiainen
 • Sauna- ja allasosaston vapaa käyttö
 • Hinta 2 hengen huoneessa alk. 148,70/hlö

Varaukset ja lisätiedot ja myyntipalvelusta p. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

Queen-menu | Ravintola Paviljonki, Naantalin Kylpylä

 • Sokerisuolattu lohi, lohenmätiä ja parsaa
  Peter Lehman Layers White 12 cl
 • Grillattua maalaiskananrintaa, sitruspaahdettuja juureksia ja chorizopolentaa
  Planeta Pinella Nero d’Avola-Syrah 16 cl
 • Mansikkamoussekakkua ja valkosuklaafudge
  Weingut Hans Nittnaus Beerenauslese Exquizit 8 cl

Aikataulu pe-la 21.-22.4.2017
18.30 ovet auki | 19.00 ruokailu | n. 21.15 show | 22.00 väliaika | 22.30 show

Lisätiedot ja ryhmävaraukset (ryhmäkoko väh. 10 hlöä)
Myyntipalvelu p. 02 44 55 100

 

Katso myös nämä

Pääsiäinen Naantalissa

Varaa rentouttava pääsiäisloma Naantalissa. Nauti herkullisesta ruoasta, rentoudu lämpimissä altaissa ja koe luonnon herääminen.

Rajaton Naantalissa 24. & 25.3.

Lauluyhtye Rajattoman ainutlaatuinen keikka 20-vuotisjuhlavuoden ja 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Valitse tyylikkäät cocktailpalat tai show & dinner-elämys ja varaa lippusi pian – tätä rajatonta spektaakkelia ei kannata jättää väliin! Varaa myös hotellipaketti, saat -15% päivän hinnasta.

SuomiViihde-tanssit 1.4.

Aprillipäivänä tanssikansaa hemmotellaan SuomiViihde-tansseilla: lavalla energinen Lemmenlautta, lisäksi tanssimekko- ja kenkäbasaari, ohjelmaa ja arvontaa. Tanssien aluksi ilmainen tanssikurssi fuskun alkeista!

Suomi 100 -juhlavuosi

Tästä alkaa Suomen juhlavuosi. Pyöreitä täyttävän maamme kunniaksi Sunborn tuo tarjolle mm. maittavan juhlamenun, virkistäviä perinnehoitoja ja monipuolista ohjelmaa, juhlia ja yllätyksiä koko vuoden ajaksi. Tervetuloa juhlimaan satavuotiasta kanssamme!

Naantalin Musiikkijuhlat 6.-17.6.

Yhdistä musiikkinautinto ylelliseen kylpy­lä­lomaan, saat 10% alennuksen huoneen hinnasta. Musiikkijuhlat ovat alkukesän ehdoton kohokohta Naantalissa.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.