SuomiViihde-tanssit Naantalin Kylpylässä 1.4.2017

Aprillipäivänä tanssikansaa hemmotellaan, kun SuomiViihde-tansseissa nähdään energinen tanssilavojen suosikkibändi Lemmenlautta. Viihdeillan aikana tarjolla on myös tanssimekko- ja kenkäbasaari, ohjelmaa ja arvontaa. Lisäksi ennen tansseja on mahdollisuus osallistua kaikille avoimelle tunnin tanssikurssille. Luvassa siis todellista tanssin juhlaa Suomi100-hengessä!

Illan ohjelma:

  • Koko illan: kenkä- ja mekkomyyntiä Paviljongin aulassa
  • Klo 20-21: kaikille avoin fuskun alkeet -tanssikurssi (sis. tanssilipun hintaan), ohjaajana Pirjo Anttio, Tanssiseura Sekahaku ry
  • Klo 21-00:30 tanssit, lavalla Lemmenlautta. Kylpylän majoittuville vieraille sisäänpääsy ilmainen, muille liput 10€/kpl ja tanssiseuran jäsenkortilla 2 yhden hinnalla!

Tervetuloa viihtymään koko illaksi!

Katso video Lemmenlautan seilailusta:

SuomiViihde-tanssit ovat osa Kylpylän Suomi100-ohjelmaa.

suomi-100-mini

Katso myös nämä

The Miracle – A night with Queen

Queen show “The Miracle – A night with Queen” solistinaan pop- ja rockmaailman monitaituri Kimmo Blom nyt Naantalissa! Mahtavan, yli kaksituntisen rock-spektaakkelin aikana kuullaan bändin merkittävimpiä hittejä useilta eri aikakausilta. Varaa nyt Show & Dinner – vain kaksi esitystä! Varaa myös hotellipaketti, saat -15% päivän hinnasta.

Voice of Finland -loma -15%

Koe sähköinen Voice of Finland -livelähteys Logomossa ja rentoudu Kylpylässä. Annamme 15% alennusta huoneen hinnasta, mutta paikkoja on hyvin rajoitetusti. Varaa jo nyt!