Rocky Horror Show valtaa Turun Logomon kolmena peräkkäisenä iltana 2.-4.2.2017. Luvassa upeita pukuja, alansa huipputaiteilijat ja asiaan vihkiytynyt, esitykseen osallistuva yleisö. Oman lisämausteensa esitykseen antavat vaihtuvat kertojat – jokainen ilta on uniikki ja kertojan omalla twistillä ryyditetty.
Turussa kertojat ovat:

  • to 2.2. Jorma Uotinen
  • pe 3.2. Jethro Rostedt
  • la 4.2. Krisse Salminen

Lisäksi lauantain näytös on ainutlaatuinen rock-konserttiveto, jossa eturivin paikat omalla anniskelualueella on varattu tanssihaluiselle yleisölle! Tarjolla on myös show & dinner -paketteja sekä etko- ja jatkobileitä. Nämä viedään käsistä! Lue lisää osoitteesta www.rockyhorror.fi.

MAJOITUSPAKETTI Naantalin Kylpylään ajalla to-pe, pe-la ja la-su 2.-5.2.2017
Hinta alkaen 125,50€/hlö (sis. majoitus ja show-lippu)

Varaa online kampanjatunnuksella ROCKY tai ota yhtettä myyntipalveluun puh. 02 44 55 100.

Uskalla, ole se.
Elämä on tässä ja nyt.
Tehdään aikahyppy iloon.

Katso myös nämä

Erittäin hyvä ilta

“Erittäin hyvä ilta” on Linnateatterin uutuuskomedia, jossa puitteet, tarina ja lavakarisma ovat taatusti kohdillaan. Näyttämönä on Naantalin Kylpylän tapahtumaravintola Paviljonki ja rooleissa loistavat Linnateatterin Valtteri Roiha ja Miska Kaukonen. Tämä on syksyn komediatapahtuma, tulossa marraskuussa!

Varaa Sunborn-pikkujoulut

Kaipaatko pikkujouluihin muutakin kuin tonttulakkeja ja mollivoittoisia jouluveisuja? Sunbornin pikkujoulusivuilta näet parhaat vinkit pikkujoulunviettoon. Varaa meiltä vuoden ehdoton kohokohta!

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.