Polttarit Kylpylässä

Naantalin Kylpylässä vietätte hulppeat polttarit, joissa kaikki viihtyvät. Aloittakaa aamu runsaalla buffet-aamiaisella kera kuohuvan. Sujahtakaa kylpytakkeihin ja nauttikaa kylpylän virkistävistä vesistä. Allasosastolla viihdytte omassa, teille varatussa tilassa, jonne tarjoillaan makoisat drinkit. Lounaan voitte nauttia notkuvasta buffet-pöydästä  tai ottaa vaikkapa piknik-korin kainaloon, ja siirtyä Kylpylän hiekkarannalle. Rento illallinen tarjoillaan ravintola Tammikellarissa, Rantaravintolassa tai Naantalin Kaivohuoneella, ja päivän päätteeksi yövytte tyylikkäästi Kylpylän valkeissa lakanoissa.

Voit valita teemaksi jomman kumman valmiista paketeistamme:

Hemmotteluteema – Luksusta morsiamen päivään tuo vapaavalintainen kauneushoito, vaikkapa silmänympärys- tai käsihoito (kesto 20 min).

Sporttiteema – Laita koko polttariseurue liikkeelle hauskalla tanssitunnilla, vesijumpassa tai joogassa! Kysy myös muita liikuntavaihtoehtoja.

Polttaripaketti hinta alk. 160€/hlö.

Lisämaksusta voitte valita myös esimerkiksi seuraavia palveluja:

  • Meikkiopastukset, ehostukset ja kampaukset Kylpylän kauneussalongissa ja kampaamossa
  • Hemmottelu- tai pikahoitoja hieronnoista kasvohoitoihin ja kylpyihin
  • Erilaisia aktiviteetteja, esim. beachvolleyta tai minigolfia
  • Jatkot Naantalin Kaivohuoneella, liput illan keikalle (ks. keikkakalenteri www.naantalinkaivohuone.fi)

Kysy lisää polttarien järjestämisestä tai tee varaus: p. 02 44 55 100| info@naantalispa.fi

 

Katso myös nämä

Rocky Horror Show -paketti

Kaikkien aikojen hauskin ja seksikkäin rock-musikaali, Rocky Horror Show, Turussa helmikuussa 2017. Majoituspaketit myynnissä nyt!

Erittäin hyvä ilta

“Erittäin hyvä ilta” on Linnateatterin uutuuskomedia, jossa puitteet, tarina ja lavakarisma ovat taatusti kohdillaan. Näyttämönä on Naantalin Kylpylän tapahtumaravintola Paviljonki ja rooleissa loistavat Linnateatterin Valtteri Roiha ja Miska Kaukonen. Tämä on syksyn komediatapahtuma, tulossa marraskuussa!