Polttarit Kylpylässä

Naantalin Kylpylässä vietätte hulppeat polttarit, joissa kaikki viihtyvät. Aloittakaa aamu runsaalla buffet-aamiaisella kera kuohuvan. Sujahtakaa kylpytakkeihin ja nauttikaa kylpylän virkistävistä vesistä. Allasosastolla viihdytte omassa, teille varatussa tilassa, jonne tarjoillaan makoisat drinkit. Lounaan voitte nauttia notkuvasta buffet-pöydästä  tai ottaa vaikkapa piknik-korin kainaloon, ja siirtyä Kylpylän hiekkarannalle. Rento illallinen tarjoillaan ravintola Tammikellarissa, Rantaravintolassa tai Naantalin Kaivohuoneella, ja päivän päätteeksi yövytte tyylikkäästi Kylpylän valkeissa lakanoissa.

Voit valita teemaksi jomman kumman valmiista paketeistamme:

Hemmotteluteema – Luksusta morsiamen päivään tuo vapaavalintainen kauneushoito, vaikkapa silmänympärys- tai käsihoito (kesto 20 min).

Sporttiteema – Laita koko polttariseurue liikkeelle hauskalla tanssitunnilla, vesijumpassa tai joogassa! Kysy myös muita liikuntavaihtoehtoja.

Polttaripaketti hinta alk. 160€/hlö.

Lisämaksusta voitte valita myös esimerkiksi seuraavia palveluja:

  • Meikkiopastukset, ehostukset ja kampaukset Kylpylän kauneussalongissa ja kampaamossa
  • Hemmottelu- tai pikahoitoja hieronnoista kasvohoitoihin ja kylpyihin
  • Erilaisia aktiviteetteja, esim. beachvolleyta tai minigolfia
  • Jatkot Naantalin Kaivohuoneella, liput illan keikalle (ks. keikkakalenteri www.naantalinkaivohuone.fi)

Kysy lisää polttarien järjestämisestä tai tee varaus: p. 02 44 55 100| info@naantalispa.fi

 

Katso myös nämä

Room Escape -pakopeli

roomescapenaantali

Koe jännittävä huonepakopeli Kylpylässä! Haasta itsesi ja ystäväsi, peliajat varaat tästä kätevästi. Naantalin pulmahuoneet odottavat – rohkenetko vastata haasteeseen?