Lasten synttärit Naantalin Kylpylässä

Kylpylässä syntymäpäiväkemujen järjestäminen onnistuu leikiten! Synttäripakettiin sisältyy:

  • Ohjaaja lapsia leikittämään
  • Tila koristeluineen
  • Lahja synttärisankarille ja puuhapaketit vieraille
  • Suolaista naposteltavaa
  • Kakkua ja mehua

Voit myös valita synttäreille hauskan teeman, esimerkiksi  Sähly-synttärit, Karaoke-synttärit, Disco-synttärit tai Minigolf-synttärit! Synttärit tarjoiluineen voi järjestää myös Kylpylän Muksumaailmassa.

Synttäripaketti alkaen 18€/hlö (min. 5 hlö, synttäreiden kesto 2h).

Lisämaksusta kylpyläkäynti lapsille (vanhempien valvonnassa) 5€/lapsi. Myös vieraiden vanhemmat voivat halutessaan rentoutua kylpyläosastolla juhlien ajan (10€/hlö)!

 


Beauty-synttärit lapsille

Kynsi- ja meikkisynttärit kauneusstudiossa

Kauneusstudiossa kosmetologimme loihtivat päivänsankarille ja juhlaväelle ihanan juhlatyylin. Pakettiin kuuluvat myös suolaiset naposteltavat, kakku- ja mehutarjoilu, sekä synttärilahja sankarille ja puuhapaketit vieraille. Lisäksi ohjaaja lapsia leikittämässä.

Kynsi- ja meikkisynttäripaketti 230€/ryhmä, max. 7 hlöä. Lisävieraat 18€/hlö. Kesto 2 h.

Kampaamosynttärit

Kampaajamme letittävät, kihartavat ja kreppaavat! Kampaajasynttäreillä kaikki saavat hienon kampauksen. Pakettiin kuuluvat myös suolaiset naposteltavat, kakku- ja mehutarjoilu, sekä synttärilahja sankarille ja puuhapaketit vieraille. Lisäksi ohjaaja lapsia leikittämässä.

Kampaamosynttäripaketti 230€/ryhmä, max. 7 hlöä. Lisävieraat 18€/hlö. Kesto 2 h.

 

Kysy lisää synttäripaketeista myyntipalvelustamme:  p. 02 44 55 100 | info@naantalispa.fi

Katso myös nämä

Escape-synttärit nuorille

Nyt Kylpylässä jännittävät Escape-synttärit, jotka muistetaan pitkään! Pakettiin kuuluu huonepakopeli koko ryhmälle, naposteltavat ja tietysti rento pizza-illallinen. Järjestä parhaat synttärit vaivatta.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Muksujen kylpyläloma

Muksumaailma

Naantalin Kylpylässä muksutkin nauttivat lomasta. Tule testaamaan uusi Muksumaailma sekä Muksumesta-lapsiparkki!

Superpark-paketti

Tule kylpylälomalle Naantaliin ja käy SuperPark Turussa seikkailemassa, pelailemassa, testaamassa taitoja ja rentoutumassa monipuolisten lajien parissa. SuperPark-paketin varaajalle 10% alennus majoituksesta!