Golfloma Naantalissa sisältäen:

 • Majoitus 2 hengen huoneessa
 • Buffetaamiainen
 • 1 x green fee Aura Golfin, Aurinko Golfin tai Kultaranta Golfin kentälle (asiakkaan tulee itse varata lähtöaika kentältä etukäteen)
 • Vapaa sauna- ja allasosaston käyttö
 • Hinnat Standard-huoneessa:
  • Aurinko Golf alkaen 115,-/hlö/vrk – online-kampanjakoodi GOLF
  • Aura Golf alkaen 125,-/hlö/vrk (26.6.-13.8. alk 131,-/hlö/vrk) – online-kampanjakoodi GOLFAG
  • Kultaranta Golf alkaen 118,-/hlö/vrk (ei heinäkuussa) – online-kampanjakoodi GOLFKR

Varaa Aurinko Golf -loma online »

Varaa Aura Golf -loma online »

Varaa Kultaranta Golf -loma online »

Varaukset ja lisätiedot

P. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

Kenttätiedot

Katso myös nämä

Kesän Muumiloma

Naantalin Muumimaailma on lasten ja aikuisten suosikkikohde. Yhdistä rentouttava kylpyläloma ja muumit, varaa nyt Muumiloma kesäksi. HUOM! Kun varaat 2 vrk saat 10 % alennuksen majoituksesta!

Naantalin Musiikkijuhlat 6.-17.6.

Yhdistä musiikkinautinto ylelliseen kylpy­lä­lomaan, saat 10% alennuksen huoneen hinnasta. Musiikkijuhlat ovat alkukesän ehdoton kohokohta Naantalissa.

Kesän teatterilomat

Yhdistä kylpyläloma ja viihtyisä ilta kesäteatterissa. Naantalin Emmateatterissa luvassa hulvaton Fingerpori ja Turun Samppalinnassa näytetään kesäkomediat EloHeinäKesä sekä Rakkauden autokorjaamo. Varaa jo, paikkoja hyvin rajoitetusti!

Varaa kokous nyt – saat lahjan!

Varaa nyt kokous Kylpylästä ja saat YLLÄTYSLAHJAN. Tarjous voimassa 30.4.2017 asti, katso lisätiedot ja järjestä kevään paras kokous merellisessä miljöössä.

Superpark-paketti

Tule kylpylälomalle Naantaliin ja käy SuperPark Turussa seikkailemassa, pelailemassa, testaamassa taitoja ja rentoutumassa monipuolisten lajien parissa. SuperPark-paketin varaajalle 10% alennus majoituksesta!

Kevään kuntosalitarjous

Nyt toukokuun tarjouksena kuntosalikortti erikoishintaan: 4kk kortti 169,- Sisältää kylpylän käytön su-to. Tarjous voimassa rajatun ajan, lue lisää ja hanki kortti.

Kaivohuoneen show-paketti

Koe Kaivon show-ilta ja rentoudu Kylpylässä. Naantalin Kaivohuoneen kesäkattaus on täynnä huippuesiintyjiä – tule, nauti ja viihdy!

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Kylpyläperinteet 2 vrk

Vietä ihana kahden vuorokauden kylpyläloma