LogomoTurussa nähdään tänä kesänä ennätysmäärä nykytaiteen huippunimiä, kun Logomo ja nykytaiteen galleria MAKASIINI CONTEMPORARY tarjoavat laajan katsauksen nykytaiteeseen Logomon tämänvuotisessa Art Goes Logomo -kesänäyttelyssä. Näyttelyyn osallistuu 20 kansainvälistä nykytaiteilijaa, joista suurin osa ulkomaisista taiteilijoista nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa. Myös kotimaisilta kärkinimiltä on luvassa uusia, juuri tähän näyttelyyn valmistuneita teoksia.

Art Goes Logomo -loma

Loma sisältäväa majoituksen, aamiaisen sekä vapaan sauna- ja allasosaston käytön. Lisäksi:

  • Pääsylippu Logomon näyttelyyn, kokonaishinta alk. 91,-/hlö
  • Valitse lisäksi tarjoiluvaihtoehdot:
    Lasi kuohuviiniä ja macarones, , kokonaishinta alk. 105,-/hlö
    tai
    Lasi viiniä ja toast skagen, kokonaishinta alk. 107,-/hlö

Näyttely sekä ravintola Logomo Kitchen ovat avoinna 10.6.-13.8.2017 joka päivä klo 11-18 (paitsi juhannusviikonloppuna, jolloin näyttely on suljettu pe 23.-su 25.6)

Varaukset vain puhelimitse tai s-postitse

Tämä loma on varattavissa vain myyntipalvelusta p. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

Lisätiedot:

Logomo.fi/art-goes-logomo »

Katso myös nämä

Kesälomalle Naantaliin

Naantali on tutkitusti yksi kotimaan matkailun huippukohteita. Täällä rentoudut lyhyellä minilomalla tai nautit kesästä pidempäänkin. Jokaiselle löytyy mieluisin tapa oleilla, urheilla, herkutella tai hemmotella. Katso tästä kesän parhaat lomavinkit Naantaliin!

Suomi 100 -juhlavuosi

Pyöreitä täyttävän maamme kunniaksi Sunborn tuo tarjolle mm. maittavan juhlamenun, virkistäviä perinnehoitoja ja monipuolista ohjelmaa, juhlia ja yllätyksiä koko vuoden ajaksi. Tervetuloa juhlimaan satavuotiasta kanssamme!

Kesän teatterilomat

Yhdistä kylpyläloma ja viihtyisä ilta kesäteatterissa. Naantalin Emmateatterissa luvassa hulvaton Fingerpori ja Turun Samppalinnassa näytetään kesäkomediat EloHeinäKesä sekä Rakkauden autokorjaamo. Varaa jo, paikkoja hyvin rajoitetusti!

Tom of Finland -paketti

Yhdistä kylpyläloma ja “Behind the Scenes: Tom of Finland Movie” -näyttely Turun Logomossa. Nähtävillä on Dome Karukosken ohjaaman elokuvan rekvisiittaa, puvustusta, lavastusta, making of -valokuvia ja tekijöiden videohaastatteluja.