Hieronnat

Hieronnalla on monia positiivisia vaikutuksia, joista tärkeimpiä ovat lihasten rentoutus, kivun lievitys ja kudosten aineenvaihdunnan lisääntyminen. Kaikki Naantalin Kylpylän hierojat ovat koulutettuja terveysalan ammattilaisia. Kylpylässä sinun on mahdollista yhdistää hieronta esimerkiksi liikuntasuorituksen päätteeksi tai rentouttavaksi hoidoksi Kylpyläkäynnin yhteyteen.

Tutustu hoitoihin ja tee tilaus »

Kylvyt

Koe ihanasti hemmottelevat kylvyt Aqua Therapies vesihoito-osastollamme, jossa uusimmat kylpyläinnovaatiot yhdistyvät klassisiin kylpylähoitoihin upeassa ympäristössä. Upottaudu kuningatar Kleopatran kuuluisaan maito-hunajakylpyyn tai elvytä mieltä ja kehoa aistimuksellisessa ruusukylvyssä. Voit myös kokeilla Lux Bath -palvelua, jossa kylpyyn tarjoillaan lasi kuohuvaa ja kylvyn jälkeen saat muistoksi laadukkaan Aqua Therapies -tuotteen. Voimme myös järjestää kylpyjä kahdelle.

Tutustu hoitoihin ja tee tilaus »

Savi- ja turvehoidot

Luonnonmukaisia savi- ja turvetuotteita on käytetty terveyden ja kauneuden hoitoon satoja vuosia. Me Naantalin Kylpylässä olemme jalostaneet molemmat tuotteet hienostuneeseen muotoon. Niitä käytetään savi- ja turvehoito-osastollamme, jossa vieraamme voivat nauttia ihon puhdistukseen, kuorintaan, elvyttämiseen ja kosteutukseen tarkoitetuista hoidoista.

Tutustu hoitoihin ja tee tilaus »

Kylpylän hoito-osaston aukioloajat

Ma-pe 8-20 | La 10-18 | Su 9-17