Naantalissa matkailevalle ja vanhan kaupungin nähtävyyksiin tutustuvalle pittoreskin Rantaravintolan sijainti on täydellinen. Rantaravintolassa on helppo pistäytyä lounaalla, poiketa drinkille tai tunnelmalliselle illalliselle. Aterian ja juoman voi nauttia sisällä ravintolassa tai ulkona sataman puolella sijaitsevalla mukavalla terassilla. Rento ja sydämellinen tunnelma sekä herkulliset ruoat ja upeat maisemat kutsuvat nauttimaan. Rantaravintola on oivallinen paikka viettää tunnelmallisia perhe- ja yritysjuhlia. Ravintola terasseineen antaa upeat tilat n. 100 hengen juhlille ja tapahtumille. Yläkerran merihenkisessä kabinetissa voi juhlia intiimisti myös pienemmällä, enintään kymmenen hengen seurueella. Kabinetti onkin suosittu paikka muun muassa polttarien ja syntymäpäivien järjestämiseen.

Avoinna

Auki kesäisin, huhtikuusta alkusyksyyn. Talvisesongin aikaan auki tilauksesta.

Varaukset ja tiedustelut, yhteystiedot

P. 0600 555 599 (0,79 €/min + pvm, jonotusaika  maksuton)
Mannerheiminkatu 2, 21100 Naantali
info@rantaravintola.fi | www.rantaravintola.fi

 Yritystilaisuudet, juhlat, häät, ym. – tarjoukset ja lisätiedot

Naantalin Kylpylän yritysmyynti
p. (02) 44 55 300
yritysmyynti@naantalispa.fi

Katso myös nämä

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Nautintoja Naantalissa 2 vrk

Anna itsellesi kaksi vuorokautta ylellisyyttä