Naantalissa matkailevalle ja vanhan kaupungin nähtävyyksiin tutustuvalle pittoreskin Rantaravintolan sijainti on täydellinen. Rantaravintolassa on helppo pistäytyä lounaalla, poiketa drinkille tai tunnelmalliselle illalliselle. Aterian ja juoman voi nauttia sisällä ravintolassa tai ulkona sataman puolella sijaitsevalla mukavalla terassilla. Rento ja sydämellinen tunnelma sekä herkulliset ruoat ja upeat maisemat kutsuvat nauttimaan. Rantaravintola on oivallinen paikka viettää tunnelmallisia perhe- ja yritysjuhlia. Ravintola terasseineen antaa upeat tilat n. 100 hengen juhlille ja tapahtumille. Yläkerran merihenkisessä kabinetissa voi juhlia intiimisti myös pienemmällä, enintään kymmenen hengen seurueella. Kabinetti onkin suosittu paikka muun muassa polttarien ja syntymäpäivien järjestämiseen.

Avoinna

Auki kesäisin, huhtikuusta alkusyksyyn. Lue lisää www.rantaravintola.fi »

Varaukset ja tiedustelut, yhteystiedot

P. 02 44 55 999
Mannerheiminkatu 2, 21100 Naantali
info@rantaravintola.fi | www.rantaravintola.fi

 Yritystilaisuudet, juhlat, häät, ym. – tarjoukset ja lisätiedot

Naantalin Kylpylän yritysmyynti
P. 02 44 55 300
yritysmyynti@naantalispa.fi

Katso myös nämä

The Miracle – A night with Queen

Queen show “The Miracle – A night with Queen” solistinaan pop- ja rockmaailman monitaituri Kimmo Blom nyt Naantalissa! Mahtavan, yli kaksituntisen rock-spektaakkelin aikana kuullaan bändin merkittävimpiä hittejä useilta eri aikakausilta. Varaa nyt Show & Dinner – vain kaksi esitystä! Varaa myös hotellipaketti, saat -15% päivän hinnasta.

Naantalin Musiikkijuhlat 6.-17.6.

Yhdistä musiikkinautinto ylelliseen kylpy­lä­lomaan, saat 10% alennuksen huoneen hinnasta. Musiikkijuhlat ovat alkukesän ehdoton kohokohta Naantalissa.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Nautintoja Naantalissa 2 vrk

Anna itsellesi kaksi vuorokautta ylellisyyttä