Havana Bar tarjoilee herkullisia välipaloja ja raikkaita juomia mehuista ja smootheista olueen ja viiniin. Allasosastomme viihtyisä baari on oivallinen paikka nauttia pientä purtavaa kylpemisen ja spa –hoitojen ohella.

Täällä pääset todelliseen lomatunnelmaan nojatuolissa loikoillessa ja laineiden liplattaessa. Merelle avautuvat näkymät sekä allasosaston trooppinen ilmapiiri vie sinut kauas arjesta. Havana Barissa voit järjestää myös yksityistilaisuuksia ja teemajuhlia. Mikä olisikaan hauskempi tapa viettää yrityksen vuosijuhlia tai onnistuneen kokouksen päätöskekkereitä kuin allasbileet?

Avoinna

Su-to 9-20.30 Pe-la 9-21.30

Katso myös nämä

The Miracle – A night with Queen

Queen show “The Miracle – A night with Queen” solistinaan pop- ja rockmaailman monitaituri Kimmo Blom nyt Naantalissa! Mahtavan, yli kaksituntisen rock-spektaakkelin aikana kuullaan bändin merkittävimpiä hittejä useilta eri aikakausilta. Varaa nyt Show & Dinner – vain kaksi esitystä! Varaa myös hotellipaketti, saat -15% päivän hinnasta.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.