Naantalin Kylpylä pitää hyvää huolta asiakkaistaan, uudistuu ja kehittää palvelujaan jatkuvasti. Kylpylällä on runsaasti kokemusta erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämisestä kaikenlaisille ja -kokoisille yrityksille. Onnistumisen ytimen muodostavat ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilöstö, joka tekee työtään sydämellä. Naantalin Kylpylän erilaisissa tiloissa onnistuvat niin vuosijuhlat, henkilöstötilaisuudet, pikkujoulut kuin tuotelanseeraukset.

Esimerkiksi Ballroom on monimuotoinen ja suosittu sali, joka soveltuu kokouksien ja messujen lisäksi bankettien ja tanssiaisten järjestämiseen. Suurten yritystapahtumien suunnittelu kannattaa aina aloittaa ajoissa, mutta ketjuista riippumattomana perheyrityksenä voimme luvata, että pystymme myös vastaamaan joustavasti nopeisiin toimeksiantoihin. Tapahtumaa suunnittelevan kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä yritysmyyntimme, olemme suureksi avuksi jo projektin alkumetreistä alkaen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous p. 02 44 55 300 email yritysmyynti@naantalispa.fi

Drinkkikurssi

Tule tekemään ryhmäsi kanssa oikeaoppiset Caipiroscat, Caipirinhat, Mojitot yms. Saatte vinkkejä makujen yhdistelemisestä ja samalla voitte suunnitella ja tehdä omia juomasekoituksia.
Lue lisää

Juusto- ja viini-ilta

Hinta 15 €/hlö + viinit kulutuksen mukaan.

Lue lisää

Hawaiian Pool Party

Aloha! Herkkupöytä on katettu allasosastolle palmujen alle. Hedelmäiset juomat odottavat lasissa. Musiikki soimaan, kukkalei kaulaan ja juhlat voivat alkaa.

Lue lisää

Country & Western

Yiihaa! Villi Länsi on teema, johon kaikkien on helppo osallistua. Cowboyhattu päähän, huivi kaulaan ja bootsit liikkeelle. Nyt pidetään hauskaa!

Lue lisää

Katso myös nämä