Ajankohtaista

Kaikki irti somesta 16.4. Naantalissa

Naantali Spa yhteistyössä OS/G Adaptiven kanssa järjestää la 16.4 klo 15-16 kaikille asukkaille ja muille kiinnostuneille avoimen “Kaikki irti somesta” -koulutuksen. Koulutuksessa käydään läpi tavallisen käyttäjän näkökulmasta tärkeimpiä palveluja (Facebook , Instagram ja Twitter) ja niiden toimintoja, joilla pystyt saamaan entistä enemmän irti jatkossa!

Muista äitiä juhlalounaalla 8.5.

Äitienpäivänä juhlitaan Naantalissa, lue lisää ja varaa pöytä »

Kevään riemujuhla lähestyy – vietä vappu Naantalissa!

Lue lisää Naantalin vapun tapahtumista ja tarjoilusta »

Voice of Finland -livelähetykset jälleen Logomossa – yhdistä show ja loma

Voice of Finland -livelähetys + kylpylälomapaketit tulleet myyntiin, lue lisää »

Onnibus aloitti liikennöinnin Helsingistä Naantaliin

OnniBus.com  liikennöi Helsingistä Turun kautta Naantaliin ja takaisin, seitsemän vuoroa päivässä, katso aikataulut ja liput »

Naantalin Musiikkijuhlat  – alkukesän kohokohta

Naantalin Musiikkijuhlat järjestetään tänä vuonna 7.-18. kesäkuuta, varaa kylpyläloma konsertilla ja illalisella, lue lisää »

Viihdekalenteri

Katso Kylpylän orkesterit ja esiintyjät tästä »

Kylpylän viikko-ohjelma

Viikko-ohjelmassa liikuntaryhmät, tanssiorkesterit, retket, esiintyjät sekä muun vapaa-ajan ohjelman. Lue lisää »

Katso myös nämä

Vappu Naantalissa

Tervetuloa nauttimaan tasokkaasta viihteestä, herkullisesta ruoasta ja kuplivista juomista iloisessa seurassa. Varaa samalla vapun kylpyläloma, saat -30% päivän hinnasta! UUTTA: Suora linja-autoyhteys Helsingistä OnniBussilla.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.