Ajankohtaista

Fitness Centerissä avoimet ovet

Sunnuntaina 26.4. kuntosalilla on avoimet ovet -päivä, lue lisää »

Vappu Naantalissa

Vietä riemukas vappu upeissa ravintoloissamme, voit myös varata show & dinner -paketin Laura Voutilaisen konserttiin majoituksineen, lue lisää »

Vietä äitienpäivä Naantalissa

Muista äitiä 10.5. – tuo hänet nauttimaan herkullisista juhlalounasta Le Soleiliin, Kaivohuoneelle tai Rantaravintolaan, lue lisää »

Le Soleilissa uusi viinimenu

Olemme valinneet maineikkaan italialaisen Cesari-viinitalon viineistä parhaimmistoa ja koonneet niiden ympärille herkullisen menun, lue lisää »

Kevään liikunnat

Jumppaa elämäsi kuntoon Kylpylän suosituissa treeneissä, kevään ohjelma alkaa 12.1.2015, lue lisää »

Viihdekalenteri

Katso Kylpylän orkesterit ja esiintyjät tästä »

Kylpylän viikko-ohjelma

Viikko-ohjelmassa liikuntaryhmät, tanssiorkesterit, retket, esiintyjät sekä muun vapaa-ajan ohjelman. Lue lisää »

Katso myös nämä

Lahjakortti äidille

Tutustu äitienpäivän ilahduttaviin lahjakorttitarjouksiin ja vinkkeihin. Esimerkiksi Kasvohoito ja päivämeikki lahjakorttina 87,- (normaalihinta 123,-)

Vappu Naantalissa

Tervetuloa nauttimaan tasokkaasta viihteestä, herkullisesta ruoasta ja kuplivista juomista iloisessa seurassa. Vappuaattona Kaivohuoneen tähtivieraana Laura Voutilainen!

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.