Ajankohtaista

Naantalin ensimmäiset huonepakopelit avataan Kylpylässä 17.2.2017

Escape Events Finland Oy tuo Naantalin Kylpylään yhteensä kolme pulmahuonetta kaikkien pelattavaksi – peliaikoja varattavissa 17.2. lähtien. Lue lisää »

Muumimaailman Taikatalvi 18.-26. helmikuuta

Taikatalvi on Muumimaailman oma talvitapahtuma, joka järjestetään viikolla 8 – yhdistä kylpyläloma talviseen seikkailuun, lue lisää »

Suomi 100 -juhlamenu ja muut juhlallisuudet

Sunborn juhlii Suomen juhlavuotta moniuolisesti, lue lisää » 

Uusi viinimenu ravintola Le Soleilissa

Castello di Ama -viinitalon tuotteiden ympärille rakennettu menu on tarjolla Le Soleilissa syyskauden aikana, lue lisää »

Kylpylän oma Muksumaailma on avattu!

Suomen luotetuin kylpylä panostetaan lapsiin entistä enemmän – 17.6. avasi ovensa uusi, kaikille Kylpyän asiakkaille avoin ja ilmainen Muksumaailma peleineen ja leikkeineen, lue lisää »

Onnibus aloitti liikennöinnin Helsingistä Naantaliin

OnniBus.com  liikennöi Helsingistä Turun kautta Naantaliin ja takaisin, seitsemän vuoroa päivässä, katso aikataulut ja liput »

Viihdekalenteri

Katso Kylpylän orkesterit ja esiintyjät tästä »

Kylpylän viikko-ohjelma

Viikko-ohjelmassa liikuntaryhmät, tanssiorkesterit, retket, esiintyjät sekä muun vapaa-ajan ohjelman. Lue lisää »

Katso myös nämä

Room Escape -pakopeli

roomescapenaantali

Koe jännittävä huonepakopeli Kylpylässä! Haasta itsesi ja ystäväsi, huoneet aukeavat 17.2. – peliaikoja voi jo varata. Uskallatko?

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Muksujen kylpyläloma

Muksumaailma

Naantalin Kylpylässä muksutkin nauttivat lomasta. Tule testaamaan uusi Muksumaailma sekä Muksumesta-lapsiparkki!

Tammikuun kuntosalitarjous

Nyt tammikuun tarjouksena kuntosalikortti erikoishintaan: 4kk kortti 169,- (norm. 235,-), sis. kylpylän käytön su-to. Tarjous voimassa rajatun ajan, lue lisää ja hanki kortti.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.