Ajankohtaista

Kesäteatterissa tavataan! Teatterilomat nyt -15 %

Naantalin ja Turun kesäteatterit tarjoavat hauskaa viihdettä ja teatteri-illan voi yhdistää rentouttavaan kylpylälomaan, lue lisää tarjouksesta »

Muumimaailmassa seikkaillaan jälleen kesällä

Yhdistä kylpyläloma ja muumiseikkailu, kun varaat 2 vrk saat 15 % alennuksen, lue lisää »

Naantalin Musiikkijuhlat  – alkukesän kohokohta

Naantalin Musiikkijuhlat järjestetään tänä vuonna 7.-18. kesäkuuta, varaa kylpyläloma konsertilla ja illalisella, lue lisää »

Nyt olisi golf-loma paikallaan, eikö?

Naantalin Kylpylän golf-lomalla pelaat Aurinko Golfin tai Aura Golfin kentällä, ja rentoudut Kylpylässä, lue lisää ja varaa »

Onnibus aloitti liikennöinnin Helsingistä Naantaliin

OnniBus.com  liikennöi Helsingistä Turun kautta Naantaliin ja takaisin, seitsemän vuoroa päivässä, katso aikataulut ja liput »

Viihdekalenteri

Katso Kylpylän orkesterit ja esiintyjät tästä »

Kylpylän viikko-ohjelma

Viikko-ohjelmassa liikuntaryhmät, tanssiorkesterit, retket, esiintyjät sekä muun vapaa-ajan ohjelman. Lue lisää »

Katso myös nämä

Äkkilähtötarjous, varaa nyt!

Varaa nyt äkkilähtö kylpylään erikoishintaan alkaen 116,-/huone! Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan. UUTTA: Suora linja-autoyhteys Helsingistä OnniBussilla.

Golfloma Naantalissa

Miten olisi virkistävä golfloma Naantalissa? Päivä tai kaksi kentällä yhdistettynä rentouttaviin kylpyläpalveluihin ja hoitoihin, alkaen 111,-/henkilö.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.