Ajankohtaista

Linnateatteri tuottaa Kylpylälle oman näytelmän!

Linnateatterin räjähdysherkkä uutuuskomedia saa ensi-iltansa marraskuussa Kylpylän tapahtumaravintola Paviljongin lavalla. Lue lisää »

Kylpylän oma Muksumaailma on avattu!

Suomen luotetuin kylpylä panostetaan lapsiin entistä enemmän – 17.6. avasi ovensa uusi, kaikille Kylpyän asiakkaille avoin ja ilmainen Muksumaailma peleineen ja leikkeineen. Lue lisää »

Kesäteatterissa tavataan! Teatterilomat nyt -15 %

Naantalin ja Turun kesäteatterit tarjoavat hauskaa viihdettä ja teatteri-illan voi yhdistää rentouttavaan kylpylälomaan, lue lisää tarjouksesta »

Muumimaailmassa seikkaillaan jälleen kesällä

Yhdistä kylpyläloma ja muumiseikkailu, kun varaat 2 vrk saat 15 % alennuksen, lue lisää »

Naantalin Musiikkijuhlat  – alkukesän kohokohta

Naantalin Musiikkijuhlat järjestetään tänä vuonna 7.-18. kesäkuuta, varaa kylpyläloma konsertilla ja illalisella, lue lisää »

Nyt olisi golf-loma paikallaan, eikö?

Naantalin Kylpylän golf-lomalla pelaat Aurinko Golfin tai Aura Golfin kentällä, ja rentoudut Kylpylässä, lue lisää ja varaa »

Onnibus aloitti liikennöinnin Helsingistä Naantaliin

OnniBus.com  liikennöi Helsingistä Turun kautta Naantaliin ja takaisin, seitsemän vuoroa päivässä, katso aikataulut ja liput »

Viihdekalenteri

Katso Kylpylän orkesterit ja esiintyjät tästä »

Kylpylän viikko-ohjelma

Viikko-ohjelmassa liikuntaryhmät, tanssiorkesterit, retket, esiintyjät sekä muun vapaa-ajan ohjelman. Lue lisää »

Katso myös nämä

Rocky Horror Show -paketti

Kaikkien aikojen hauskin ja seksikkäin rock-musikaali, Rocky Horror Show, Turussa helmikuussa 2017. Majoituspaketit myynnissä nyt!

Muksujen kylpyläloma

Muksumaailma

Naantalin Kylpylässä muksutkin nauttivat lomasta. Tule testaamaan uusi Muksumaailma sekä Muksumesta-lapsiparkki!

Joulu Naantalissa

Tervetuloa Naantaliin rentoutumaan joulun pyhien ajaksi.

Varaa Sunborn-pikkujoulut

Kaipaatko pikkujouluihin muutakin kuin tonttulakkeja ja mollivoittoisia jouluveisuja? Meillä on vaikka mitä tarjolla. Varaa meiltä vuoden ehdoton kohokohta!

Golfloma Naantalissa

Miten olisi virkistävä golfloma Naantalissa? Päivä tai kaksi kentällä yhdistettynä rentouttaviin kylpyläpalveluihin ja hoitoihin, alkaen 114,-/henkilö.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.