Huoneet: Aikuiset:
Saapuminen:
Lähtö:
Lehdistö
 
Info >

Lehdistö

Sunborn tiedottaa mittavasta kansainvälisestä laajentumisesta: Konserni avaa kaksi uutta luksustason laivahotellia - toisen Lontooseen ja toisen Gibraltarille

Suomalainen Sunborn-konserni avaa kaksi uutta kansainvälistä laivahotellia vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä. Gibraltarin laivahotellin yhteyteen avataan samalla Sunborn Casino Gibraltar.

- 03.01.2014 - Lue koko tiedote (PDF)

Naantalin Kylpylän uusissa huoneissa yhdistyvät Muumit ja skandinaavinen muotoilu

Naantalin Kylpylän tämän vuoden yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on Muumi Story huoneet, jotka valmistuvat juuri sopivasti kesäsesongin alkuun. Muumihuoneet ovat osa Kylpylän laajempaa uudistushanketta, jonka aikana valtaosa päärakennuksen huoneista uudistetaan täydellisesti. Lapsiperheille ja muumeista hurmaantuneille aikuisille suunnatut huoneet tuovat elämysmatkailuun uuden ulottuvuuden.

- 25.05.2012 - Lue koko tiedote (PDF)

 

Chaîne des Rôtisseurs -kilvet Naantalin Kylpylän Le Soleil -ravintolalle

Chaîne des Rôtisseurs Finlande, Paistinkääntäjät ry on myöntänyt Paistinkääntäjien korkeimman tunnustuksen Rôtisseurs-kilvet Le Soleil –ravintolalle Naantalissa. Kilvet luovutetaan ravintolalle järjestön Turun Suurkapitulin yhteydessä 19.8.2011.

- 19.08.2011 - Lue koko tiedote (PDF)

 

Näyttelijä Mark Williams valitsi talvilomakohteekseen Naantalin

Mark Williams on englantilainen näyttelijä ja koomikko, joka tunnetaan erityisesti roolistaan Weasleyn perheen Arthur-isänä Harry Potter elokuvissa ja BBC:n sketsiviihdesarjasta "The Fast Show". Hän on esiintynyt viime vuosina myös mm. Michelle Pfeifferin, Robert de Niron ja Claire Danesin kanssa elokuvassa "Stardust", Tähtisumua, joka sai ensi-iltansa 2007.

Suomeen Williamsin perheen houkutteli rentouttava ja ylellinen kylpyläloma talvisessa Naantalissa sekä talviuniltaan heränneet Muumit. Muumeista ovat haltioituneita perheen Lilytyttären lisäksi myös Mark Williams puolisonsa kanssa. Muumimaailman Taikatalvi on avoinna päivittäin Etelä-Suomen hiihtolomaviikolla 8.

- 21.02.2011 - Lue koko tiedote (PDF)

 

Kuluttajien valinta: Naantalin Kylpylä on Suomen luotetuin kylpylä

Naantalin Kylpylä on valittu Reader's Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi kylpyläksi.

Omassa kategoriassaan Naantalin Kylpylä sai 15 % maininnoista. Naispuoliset vastaajat nimesivät Naantalin Kylpylän hieman useammin luottomerkikseen kuin miehet.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet avoimella kysymyksellä omasta mielestään luotetuimman tuotemerkin, jonka jälkeen he arvioivat sen neljää eri ominaisuutta asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva ja kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen.

Yhdettätoista kertaa toteutettu tutkimus on yksi suurimmista Euroopassa tehtävistä kuluttajatutkimuksista. Mukana oli 16 maata ja vastaajia yhteensä 33 005. Suomessa kyselyyn vastasi n. 3.000 kuluttajaa. Otos poimitaan väestöä edustavasti ja lopulliset tulokset painotetaan iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimella kysymyksellä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 35 eri tuoteryhmässä, joista yksi on kylpylä. Tutkimus tehtiin Suomessa ensimmäistä kertaa nettikyselynä, aiempina vuosina menetelmänä on ollut kirjekysely.

- 31.01.2011