Allergiaystävälliset huoneet

Allergiaystävällisissä huoneissa sisustus- ja pintamateriaalivalinnoissa on huomioitu niiden sopivuus allergisille ja astmaatikoille. Allergiaystävällisissä huoneissa on mm. parkettilattia ja höyhenettömät petivaatteet. Lisäksi siivouksessa käytetään hajusteettomia, allergiaystävällisiä puhdistustuotteita. Allergiaystävällisiä huoneita löytyy niin Kylpylän päärakennuksesta kuin Naantali Spa Residence huoneistohotellista.

Erityishuoneet liikuntarajoitteisille

Kylpylässämme on invahuoneita liikuntarajoitteisille. Invahuoneissa on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen. Invahuoneemme ovat Standard- tai Standard Deluxe -tason huoneita Kylpylän päärakennuksessa.

Lemmikeille

Naantalin Kylpylään ovat lemmikit lämpimästi tervetulleita. Tilavat lemmikkihuoneet ovat Classic-huoneita ja sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa, kätevästi uloskäyntien lähettyvillä. Pintamateriaalit on valittu kestäviksi ja lemmikeille ystävällisiksi. Lemmikkihuoneen hintaan lisätään hinnaston mukainen maksu kattamaan siivouskulut majoituksen jälkeen.

Varaukset

Haluatko varata erityishuoneen? Ota yhteyttä myyntipalveluun ja kysy lisätietoja p. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

Katso myös nämä

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä

Nautintoja Naantalissa 2 vrk

Anna itsellesi kaksi vuorokautta ylellisyyttä

Romanttinen yö kahdelle

Täydellinen loma hänelle ja sinulle

Herkuttelijan paratiisi

Tervetuloa makumatkalle Naantaliin

Huonetervehdykset

Nauti ylellisyydestä, tässä pientä lisäluksusta lomaan

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja