Huoneet: Aikuiset:
Saapuminen:
Lähtö:
Varausehdot
Paras hinta netistä!
 
Majoitus >

VARAUSEHDOT

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 14 mennessä. Peruutus tehdään puhelimitse myyntipalveluun p. 02 44 55 100. Poikkeuksena vuoden juhlapaketit ja teatteripaketit, joiden maksu- ja peruutusehdot määritetään erikseen, tai sairaus- ym. force majeur -tapaukset. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai asiakas jättää tulematta on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta minimi 1 vrk majoitushinta + muut hotellille mahdollisesti aiheutuneet kulut.

Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

Oikeus varausten muuttamiseen

Asiakkaalla on oikeus siirtää vierailunsa ajankohtaa ilman lisämaksua viimeistään 24 tuntia ennen saapumisajankohtaa. (Saapumisajankohta on saapumispäivä kello 14.00). Myöhemmin kuin yksi (1) vrk ennen saapumisajankohtaa varauksia ei enää voi siirtää kustannuksitta, mutta lisävuorokausia voi edelleen varata.

Matkustajan velvollisuudet ja vastuu

Asiakas on velvollinen täyttämään viranomaisille tarkoitettu matkustajakortti huolellisesti sisään kirjautumisen yhteydessä. Varauksen yhteyshenkilön tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäinen saa yöpyä Naantalin/Ruissalon Kylpylässä edellyttäen, että hänen seurassaan on vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

Huoneet tulee luovuttaa klo 12.00 mennessä lähtöpäivänä. Hotelli ei vastaa huoneisiin tai hotellin yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista

Vieraiden on noudatettava matkan aikana hotellin järjestyssääntöjä sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Hotellin vieras (tai viime kädessä varausvaiheessa nimetty yhteyshenkilö) on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa hotellille tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvaamaan sen irtaimiston, jonka hän tahallaan tai huolimattomalla menettelyllään rikkoo tai luvattomasti vie hotellin tiloista.

Muuta

Jos myyjä ei myyjästä riippumattomista syistä voi tarjota jo varattua ja maksettua huonetta, on myyjällä oikeus tarjota asiakkaalle vaihtoehtoista hotellimajoitusta paikkakunnalla. Muutoksista on ilmoitettava varauksen yhteyshenkilölle niin pian kuin mahdollista. Mikäli majoitus ei toteudu myyjän virheen johdosta, tai jos majoituksen laatu on todistettavasti alentunut merkittävästi myyjän tekemän virheen johdosta, asiakas on oikeutettu hyvityksiin tai enimmillään maksetun majoituskustannuksen palautukseen kokonaisuudessaan. Asiakkaan muita mahdollisia kuluja ei hyvitetä.

Huoneiden varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on tehtävä jo saapumispäivänä, jolloin myyjällä on mahdollisuus korjata virheet. Myyjä ei ole velvollinen hyvittämään asiakasta jälkikäteen tehdyistä huomautuksista.

Huonehinnoittelu

Nettisivuilla ja hinnastoissa mainitut vuorokausi- ja pakettihinnat ovat alkaen – hintoja, mikäli ei ole toisin ilmoitettu. Lopullinen huonehinta määräytyy varaustilanteen ja sesongin mukaan varausvaiheessa. Päivän hintaa voi tiedustella myyntipalvelusta p. 02 44 55 100 tai online-varausjärjestelmän kautta.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Katso erikseen > Online-varausehdot (avaa varaussivun, valitse Varausehdot)