Huoneet: Aikuiset:
Saapuminen:
Lähtö:
Spa-etiketti
 
Kylpylä & hoidot >

SPA-ETIKETTI

Toivomme Sinun tutustuvan ennalta tähän spaetikettiin. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi jo hyvissä ajoin ennen varaamaasi hoitoaikaa.  Näin varmistat, että hoitosi alkaa ja päättyy sovitun aikataulun mukaisesti ja voit nauttia palveluistamme kokonaisvaltaisesti ja kokea rauhallisen ja rentouttavan hoitoelämyksen.

Suosittelemme myös suihkussa käyntiä tai saunomista ennen hoitoja, jotta käytetyt hoitoaineet pääsisivät vaikuttamaan ihollasi mahdollisimman tehokkaasti ja pitkään.

Mikäli sinulla on allergioita, olet raskaana tai sinulla on terveydentilasi suhteen muuta huomioitavaa,  mainitsethan asiasta jo varausvaiheessa.

Saapuessasi hoitoihin, huomioithan myös muut hoitoihin tulevat asiakkaat ja suljet matkapuhelimesi vierailusi ajaksi. Arvostamme hiljaisuutta ja pyrimme välttämään kovaäänistä puhetta sekä hoitojen odotustiloissa että itse hoitotiloissa.

Mikäli majoitut Kylpylässä, suosittelemme, että pukeudut valmiiksi huoneessasi olevaan kylpytakkiin hoitoihin tullessasi. Huoneesta löytyy lisäksi myös maksulliset kylpytossut. Korut ja muut ylimääräiset, henkilökohtaiset asusteet ja tavarat kannattaa jättää huoneeseen. 

Day Spa -vieraanamme olet tervetullut vaihtamaan vaatteet hoitotilassa. Voit myös vuokrata kylpytakin sauna-emännältämme Kylpylän pohjakerroksesta. Hoitoasiakkaanamme voit myös käyttää sauna- ja allasparatiisimme palveluja normaalia edullisemmalla hinnalla. 

Tarkista saapuessasi Sinulle varatut hoitoajat hoitojen ajanvarauksesta, joka sijaitsee Kylpylän pohjakerroksessa. Sieltä sinut ohjataan hoitojen odotustilaan. Samalla voit halutessasi tiedustella mahdollisia vapaita hoitoaikoja. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa Sinua mielellään, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Osaan hoidoistamme sisältyy samppanja-, kuohuviini-, tee- tai muu juomatarjoilu. Nämä tarjoillaan hoidon jälkeen hoitojen odotustilassa, jossa voit rauhassa nauttia hoidon jälkeisestä kiireettömästä olosta.

Palvelumme ovat pääsääntöisin aikuisille (yli 16 vuotta) suunnattuja. Tiedustele myös erityisesti nuorille (10–16 vuotiaille) suunniteltuja hoitojamme. 

Tarjoamme myös ryhmille erilaisia hoitoja ja hoitopaketteja, jotka räätälöidään asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. 

Suosittelemme hoitojen varausta hyvissä ajoin (2–3 viikkoa) ennen loman alkua. Huomioithan, että esteen sattuessa peruutus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua. Muussa tapauksessa joudumme veloittamaan hoidon hinnan.