Naantalin vetovoimaisimmat kohteet lienevät ikisuositut Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari. Kesäisessä Muumimaailmassa lapset pääsevät halaamaan Muumia ja kokemaan kaikkea kivaa aina Muumimamman lihapullista seikkailuntäyteiseen Muumitaloon. Eivätkä Muumit nuku talvellakaan, sillä Taikatalvi herättää Muumit moikkaamaan lapsia helmikuussa. Väskissä puolestaan kesäpäivä kuluu kuin siivillä seikkaillen ja nauttien esityksistä sekä saaren luonnosta. Väski sopii jo hieman vanhemmille, noin kouluikäisille lapsille. Muumimaailman ja seikkailusaaren lisäksi Naantalista löytyy viihtyisiä uimarantoja joissa lapset pääsevät pulikoimaan ja nauttimaan vesileikeistä.

Naantalissa puuhailtavaa mm.:

  • Muumimaailma avoinna kesäkuukausina sekä talvilomalla
  • Väskin seikkailusaari avoinna kesäkuukausina
  • Naantalin Kylpylän Muksumesta avoinna loma-aikoina – Joulun 2015 aukiolot: 25. ja 26.12. sekä 28.12. – 2.1. klo 14-18
  • Naantalin Kylpylässä myös lasten leikkihuone avoinna päivittäin
  • Paljon liikunta-aktiviteetteja sisällä ja ulkona

Katso myös nämä

Hiihtoloma Naantalissa

Tervetuloa viettämään koko perheen hiihtolomaa Naantalin Kylpylään. Muumimaailmassa tapahtuu ihmeitä: asukkaat heräävät talviuniltaan ja Taikatalvi voi alkaa. Tervetuloa mukaan, nyt alennus jopa 20%

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Sauna ja pizza nyt 24,-

Sauno ja herkuttele! Nyt sauna- ja allasosaston käyttö sekä pizza TK’s-ravintolassa tarjoushintaan.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä