Naantalin vetovoimaisimmat kohteet lienee ikisuositut Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari. Kesäisessä Muumimaailmassa lapset pääsevät halaamaan Muumia ja kokemaan kaikkea kivaa aina Muumimamman lihapullista sokkeloiseen ja seikkailuntäyteiseen Muumitaloon. Eivätkä Muumit nuku talvellakaan, sillä Taikatalvi herättää Muumit moikkaamaan lapsia aina helmikuussa. Väskissä puolestaan kesäpäivä kuluu kuin siivillä seikkaillen ja nauttien esityksistä sekä saaren luonnosta. Väski sopii jo hieman vanhemmille, noin kouluikäisille lapsille. Muumimaailman ja seikkailusaaren lisäksi Naantalista löytyy viihtyisiä uimarantoja joissa lapset pääsevät pulikoimaan ja nauttimaan vesileikeistä.

Naantalin Kylpylässä voi viettää myös elämyksellisiä kaverisynttäreitä. Synttäreille voi valita valmiin teeman: GPS-matkapuhelimilla ulkona pelattava Action Track tai vaikka Minigolf-synttärit. Synttäreihin kuuluvat teemaan sopivat tarjoilut, esimerkiksi karkkeja, mehua ja popcorneja tai pizzaa ja jäätelöä, donitseja ja keksejä. Sunborn Bakerysta voi tilata synttärikakun. Tarkemmat tiedot ja hinnat löytyvät Kaverisynttärihinnastosta. Varaukset tulee tehdä viimeistään kuukausi ennen synttärijuhlaa sähköpostilla vapaa-aika.naantali@naantalispa.fi tai puhelimitse 044 756 7839.

Hiihtolomalla tapahtuu:

Kylpylän Sirkuskoulu

Naantalin Kylpylä yhteistyössä Turun Sirkus Ry:n kanssa järjestää kouluikäisille temppuilukurssin viikolla 8 ja 9: 16-28.2.2015. Sirkuskoulun opettajina ovat sirkusammattilaiset Teemu Virtanen ja Jerry Nyholm.

Ajat: Kurssi 1: klo 14-16 | Kurssi 2: klo 16-18. Kurssi huipentuu sirkusesitykseen klo 19-20, jossa kurssin oppilaat ja opettajat esiintyvät.
Hinta: 15,-/lapsi: sis. 2 h kurssin ja vakuutukset. (10,- majoittuvat). Kurssimaksu suoritetaan Naantalin Kylpylän vastaanottoon ennen kurssin alkua; maksukuitti annetaan kurssin vetäjälle.
Ilmoittautuminen: 13.2. mennessä, max. 30 lasta / 2h kurssi. Sähköpostilla: vapaa-aika.naantali@naantalispa.fi tai puhelimitse kylpylän myyntipalvelu 02-4455100.

Muumimaalman taikatalvi 14.–22.2.2015

Hiihtoloman hauskin tapahtuma kutsuu! Taikatalvi on Muumimaailman oma talvitapahtuma, joka järjestetään tänäkin vuonna eteläsuomalaisten koululaisten hiihtoloma-aikaan viikolla 8. Tuolloin Muumimaailmassa pulkkaillaan, luistellaan, lumikenkäillään, seurataan tapahtumateltan hauskaa ohjelmaa, paistetaan nuotiomakkaraa sekä tietysti tervehditään Muumeja, jotka talven taika saa heräämään talviuniltaan. Taikatalvi on säästä riippumaton talvitapahtuma, jossa koko perhe saa punaiset posket ja reilusti raitista ilmaa. Jos sää on talvinen, leikitään lumileikkejä ja luistellaan jäällä. Jos maa on musta, puuhataan Muumitalon pihapiirissä muuta hauskaa. Pulkkamäen olemme joka vuosi lumettaneet huolella, joten Muumimaailmassa kelpaa laskea, vaikka maa olisi mantereella musta.

Taikatalven liput voit ostaa kätevästi ennakkoon Kylpylästä. Hinta 19,-/hlö, alle kaksivuotiaat ilmaiseksi.

Katso myös nämä

Maakuntamatkalla: iltamat Naantalissa

Mikko Kivisen ja Otto Kanervan hauska laulu- ja tarinashow

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja