Naantalin vetovoimaisimmat kohteet lienevät ikisuositut Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari. Kesäisessä Muumimaailmassa lapset pääsevät halaamaan Muumia ja kokemaan kaikkea kivaa aina Muumimamman lihapullista sokkeloiseen ja seikkailuntäyteiseen Muumitaloon. Eivätkä Muumit nuku talvellakaan, sillä Taikatalvi herättää Muumit moikkaamaan lapsia aina helmikuussa. Väskissä puolestaan kesäpäivä kuluu kuin siivillä seikkaillen ja nauttien esityksistä sekä saaren luonnosta. Väski sopii jo hieman vanhemmille, noin kouluikäisille lapsille. Muumimaailman ja seikkailusaaren lisäksi Naantalista löytyy viihtyisiä uimarantoja joissa lapset pääsevät pulikoimaan ja nauttimaan vesileikeistä.

Naantalin Kylpylässä voi viettää myös elämyksellisiä kaverisynttäreitä. Synttäreille voi valita valmiin teeman, vaikkapa Minigolf-synttärit. Synttäreihin kuuluvat teemaan sopivat tarjoilut, esimerkiksi karkkeja, mehua ja popcorneja tai pizzaa ja jäätelöä, donitseja ja keksejä. Sunborn Bakerysta voi tilata synttärikakun. Tarkemmat tiedot ja hinnat löytyvät Kaverisynttärihinnastosta. Varaukset tulee tehdä viimeistään kuukausi ennen synttärijuhlaa sähköpostilla vapaa-aika.naantali@naantalispa.fi tai puhelimitse 044 756 7839.

Katso myös nämä

Kesän perheloma ja Muumiloma

Tervetuloa Naantaliin viettämään koko perheen hauskaa kesälomaa. Tekemistä riittää kaikenikäisille – Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari tarjoavat lisäelämyksiä.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä